Görüntülü konusma

Sponsorlu Bağlantılar

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü konusma
Turkcell hattimdan goruntulu olarak konusmak istiyorum ucreti nedir? Dk paketinden dk mi duser tl olarakmi alir?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
3G üzerinden Görüntülü görüşme bir tek Samsung cihazlarda var diye biliyorum.

yakup6203

yakup6203

Üye
Yeni çıkan telefonlarda 3g özelliği var ama görüntülü özelliği yok ama sadece internet 3g var yani 3g özelliği sadece internete bağlanmak için var
Tuş menüsüne gir.yıldız tuşun altında görüntülü arama yoksa sadece net 3g var demek

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
Yeni çıkan telefonlarda 3g özelliği var ama görüntülü özelliği yok ama sadece internet 3g var yani 3g özelliği sadece internete bağlanmak için var
Tuş menüsüne gir.yıldız tuşun altında görüntülü arama yoksa sadece net 3g var demek
Cogu telefon 3g net uzerinden goruntulu goruşme destekliyor

byAndroid

byAndroid

Üye
Samsung ve General mobile ile 3G görüntülü görüşme yapabilirsin. Dakikan dan gider. Diğer markalarda internet üzerinden viber,tango, wechat vb. Uygulamardan görüşebilirsin. Tabi 3g görüntülü görüşme yapmak istiyorsan karşı tarafın da 3g görüntülü görüşme desteklemesi lazım. Kısaca sende ve karşı tarafta ya Samsung olacak yada General mobile

• Beğen
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
sony desteklemıyor cozumu bulan varmı

• Beğen

sevyeter0101

Üye
Bedava görüntülü konuşma uylamasını indir adı tango bende kullanıyorum mobil internetin az gidiyor

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt