Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
görüntülü görüşme??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melgklay
Üye
Konu Sahibi
görüntülü görüşme??
arkadaşlar n8de görüntülü görüşme şebeke dışında hiçbir yöntemle yapılamıyormu?? örn; wireless ile bağlanıldığında, msnde, yada msne bağlayan bi programla...
yardımcı olursanız sevinirim..
balkonkusu
Üye
fring programıyla oluyomuş ama karşı tarafın da fring kullanması gerekliymiş normal msne bağlanamıyorsun
--------------- Ekleme ---------------
bilgisayardan bağlanmış bir kişiyle msnden kameralı görüşemiyorsun yanlış anlaşılmasın
3g ve wlan ile goruntulu gorusme yapilabiliyor... Wlan ile baglanirsaniz tabii ki ucretsiz...
gitarsist
Üye
skype ile y bilgapılabilir mi o görüntü konuşma ?
yani mesela telefondan girsek karşı tarafta bilsayardan girse wifi üzerinden görüntülü konuşabilir miyiz ?
skype ile y bilgapılabilir mi o görüntü konuşma ?
yani mesela telefondan girsek karşı tarafta bilsayardan girse wifi üzerinden görüntülü konuşabilir miyiz ?
gecen sene fring uzerinden skype ile de gorusebiliyordum, bir sene oluyor o destek kaldirildi... Skype serverlarina asiri yuklenme oldugundan ucretsiz gorusmeye izin vermedi... Nokia telefonlar an itibari ile skype araciligiyla goruntulu gorusemiyor..
Yeniden o destegin gelmesini bekliyorum, umarim gelir... iphone gorusmeye basladi biz de gorusebilmeliyiz nokia kullanicilari olarak...
matanist
Üye
Ben sesli görüşme yapmayı başardım. (Evet sanırım fring ileydi). Telefonumdan bilgidayarda msni açık olan biri ile sesli olarak görüşebildim. Fakat aynı koşullarda görüntülü görüşme yapamadım. Çünkü karşı tarafın da fring kullanıcısı olmasını istedi. Herkese fring kurun diyemeyeceğimize göre başka bir yolunu bulmak lazım. ASlında msn in bu tür destekleri olması gerekli. Sonuçta tel de olsa pc de olsa msn açıyoruz
Cezzbedici3
Üye
bu fringi yükledim ama normal cep numaralarını nasıl arıyoruz bununla yani başka fring kulanan birini?