görüntülü görüşme??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
görüntülü görüşme??
arkadaşlar n8de görüntülü görüşme şebeke dışında hiçbir yöntemle yapılamıyormu?? örn; wireless ile bağlanıldığında, msnde, yada msne bağlayan bi programla...

yardımcı olursanız sevinirim..

balkonkusu

balkonkusu

Üye
fring programıyla oluyomuş ama karşı tarafın da fring kullanması gerekliymiş normal msne bağlanamıyorsun

--------------- Ekleme ---------------

bilgisayardan bağlanmış bir kişiyle msnden kameralı görüşemiyorsun yanlış anlaşılmasın :)

ozggurr

ozggurr

Üye
fring programıyla oluyomuş ama karşı tarafın da fring kullanması gerekliymiş normal msne bağlanamıyorsun

--------------- Ekleme ---------------

bilgisayardan bağlanmış bir kişiyle msnden kameralı görüşemiyorsun yanlış anlaşılmasın :)

arkadas rivayet kipi kullanmis fring ile oluyormus diye.

Ben sahsen kullaniyorum, fring ile oluyor...

Ancak karsi tarafin da fring kullanmasi gerek...

Ovi store'de var.. En populer program...

halis18

halis18

Üye
Peki bu programda ücretlendirme nasıl oluyor...
operatör üzerinden mi wlan üzerinden mi ?

ozggurr

ozggurr

Üye
Peki bu programda ücretlendirme nasıl oluyor...
operatör üzerinden mi wlan üzerinden mi ?

bu program ucretsiz bir programdir.

programi baslattiginizda baglanti noktasini kendiniz belirliyorsunuz.

3g ve wlan ile goruntulu gorusme yapilabiliyor... Wlan ile baglanirsaniz tabii ki ucretsiz...

gitarsist

gitarsist

Üye
skype ile y bilgapılabilir mi o görüntü konuşma ?
yani mesela telefondan girsek karşı tarafta bilsayardan girse wifi üzerinden görüntülü konuşabilir miyiz ?

SilentOne

SilentOne

Üye
sanmıyorum ole birşey olucaqını

ozggurr

ozggurr

Üye
skype ile y bilgapılabilir mi o görüntü konuşma ?
yani mesela telefondan girsek karşı tarafta bilsayardan girse wifi üzerinden görüntülü konuşabilir miyiz ?

gecen sene fring uzerinden skype ile de gorusebiliyordum, bir sene oluyor o destek kaldirildi... Skype serverlarina asiri yuklenme oldugundan ucretsiz gorusmeye izin vermedi... Nokia telefonlar an itibari ile skype araciligiyla goruntulu gorusemiyor..

Yeniden o destegin gelmesini bekliyorum, umarim gelir... iphone gorusmeye basladi biz de gorusebilmeliyiz nokia kullanicilari olarak...

matanist

matanist

Üye
Ben sesli görüşme yapmayı başardım. (Evet sanırım fring ileydi). Telefonumdan bilgidayarda msni açık olan biri ile sesli olarak görüşebildim. Fakat aynı koşullarda görüntülü görüşme yapamadım. Çünkü karşı tarafın da fring kullanıcısı olmasını istedi. Herkese fring kurun diyemeyeceğimize göre başka bir yolunu bulmak lazım. ASlında msn in bu tür destekleri olması gerekli. Sonuçta tel de olsa pc de olsa msn açıyoruz :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bu fringi yükledim ama normal cep numaralarını nasıl arıyoruz bununla yani başka fring kulanan birini?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt