görüntü videosu çeken bir program arıyorum ..

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
görüntü videosu çeken bir program arıyorum ..
merhaba arkadaaşşlarr :-) ben telefonda müzik eşliğinde batari veya gitar çalarken hem sesi hemde görüntüyü video şeklinde kaydedebilecek bir program arıyorum.. bunun için hangi programı önerirsiniz google play de bulamadım. eğer başka bir site üzerinden programın linkini atarsanız çook sevinirim :) veya google play de varsa programın adı yeterli. şimdiden teşekkürler.....

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Videoyu çekersin. Bilgisayardan müzik eklersin. Bunun çekim aşamasında olacağını sanmam.

cukuleaks

Üye
Google play: screen cast. Hem video hem ses ama marketteki demo. İsmiyle googledan fullunu bulursun artik :) mobilden girmesem ben bulurdum idare et artik :)

-efşan

-efşan

Üye

Buyrunuz Efenim.:)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
x-Fire :D

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi

Buyrunuz Efenim.:)
programı indirdim kurdum ancak kullanamıyor what is root falan diyo :D ona tıkladım diye bir siteye yönlendirildim :S tabii site yüklenmeden kapattım :D

uluenis3

uluenis3

Üye
Root istiyor screenCast programı ama gerçekten çok kullanışlı

- - - Eklendi - - -

programı indirdim kurdum ancak kullanamıyor what is root falan diyo :D ona tıkladım diye bir siteye yönlendirildim :S tabii site yüklenmeden kapattım :D

Root dediği telefon hafızasındaki sistem dosyalarını da içeren tüm dosyalara erişim iznidir.

Root yapmak çok zor bir şey değil bunun için farklı yöntemler kullanarak anlatan bir çok konu var

TheMadness

TheMadness

Üye

Dikkat et google polisleri peşinde :D

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Root istiyor screenCast programı ama gerçekten çok kullanışlı

- - - Eklendi - - -

Root dediği telefon hafızasındaki sistem dosyalarını da içeren tüm dosyalara erişim iznidir.

Root yapmak çok zor bir şey değil bunun için farklı yöntemler kullanarak anlatan bir çok konu var
root ile ilgili hiçbir bilgi sahip değilim telefona zarar verir mi vermez mi hiç bilmiyorum artık araştırıcam bi şekilde yapıcam :)

- - - Eklendi - - -

Dikkat et google polisleri peşinde :D
güzel espiriydi :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar şu lanet olası root denilen şeyi yapamadım :-( bana ayrıntılı bir şekilde nasıl uygulayacağımı anlatır mısınız ? gerçekten çok mutlu olurum :-)

guvenc1963

Üye
peki cepdeki canlı görüntüyü link yardımı ile herhangi bir bilgisayarda izleyebileceğim varmı???

molla409

molla409

Üye
Arkadaslar benim telefonum rootlu ama bu programi acamiyorum sorun nedir acaba ?

Üst Alt