görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu ilgilenirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
@sfgnrl kardeş bekliyorum bakçanmı
@DarkredBlue61 hocam yapma 24.11.2015 te format attım bu süre az değilmi :)
ben böyle her 3-4 ayda formatmı atçam
AMD Kartlar Bana Sorarsan Sıkıntı Benim Kuzendede Vardı Oyuna Giriyodum Atıyodu Mavi ekran Veriyordu Aynı Driver İle Alt Model AMD Kart Taktım Ne atma Kaldı Oyundan Nede Mavi Ekranlar 10 Kez Yapıyoduysa 2 3 e Düştü.Belki Ekran Kartının Çipleride Yanmiştır Bişey Diyemeyiz Ama Ekran Kartını Değiştirirsen Garanti Çözüm Olur Eğer Format Sonrası Düzeliyor İse Yüklediğin Diğer Uygulamalardan Kaynaklıdır.Ekran Kartının En Güncel Driverini İndir Dene Netten Beta Filan Fark Etmez
etmezse CDsi Varsa CDdeki Driveri Kur Olmazsa
Yada Speccy İle Ekran Kartının Isılarını Devamlı Takip Et Belki Kart Isınıyordur Yani Sorununa Şu Nedendir Diyemeyiz Bir Sürü Sorun Var Teker Teker Denemen Gerek

cihanata_1

cihanata_1

Üye
@kralberk13 açıldıysa ilk iş driver güncellemeyi dene:)

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
güncel zaten amd yok onuda yapamadık neyse

cihanata_1

cihanata_1

Üye
bunun düzelmesi için ben olsam formatı basardım düzelmiyosa zaten ekran kartında bir sorun vardır:)

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü zaten

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
intel sayesinde

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
nasıl çözdün bilmiyorum ama bu can sıkıcı sorun bende de vardı. photoshop programını her açtığımda karşılaşıyordum. yediden başlatmadan photoshop u açmıyordu. nvidia 740m ekran kartı güncellemeside yapılmıştı.
benim çözümüm ekran kartını uygulama ayarlarından kaldırdım ve bir önceki sürümünü yeniden kurdum şimdiye kadar hiç sorun yapmadı...

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
nasıl çözdün bilmiyorum ama bu can sıkıcı sorun bende de vardı. photoshop programını her açtığımda karşılaşıyordum. yediden başlatmadan photoshop u açmıyordu. nvidia 740m ekran kartı güncellemeside yapılmıştı.
benim çözümüm ekran kartını uygulama ayarlarından kaldırdım ve bir önceki sürümünü yeniden kurdum şimdiye kadar hiç sorun yapmadı...
bazı pc ler ekran kartı geçişlerinde sıkıntı yaşıyor. böyle bir problemi birdaha yaşarsanız nvidea denetim masasından yalnızca gt 740 m i aktif ederek yada photoshop a sağ tıklayıp grafik işlemcisi ile çalıştırdan nvidea yı seçmeyi deneyin.

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
bazı pc ler ekran kartı geçişlerinde sıkıntı yaşıyor. böyle bir problemi birdaha yaşarsanız nvidea denetim masasından yalnızca gt 740 m i aktif ederek yada photoshop a sağ tıklayıp grafik işlemcisi ile çalıştırdan nvidea yı seçmeyi deneyin.
öncelikli olarak nvidia yı kullanma seçeneği aktifti hata aldığım zamanlarda :ok2: teşekkürler...

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
öncelikli olarak nvidia yı kullanma seçeneği aktifti hata aldığım zamanlarda
teşekkürler...
doğru olanı yapmışsınız :D aslında çok kişinin aklına bile gelmez eski driver a dönmek...

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
win 10 formatlıcam umarım böyle sorunla birdaha karşılaşmam

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
ücretli olsa kaç yazar :D indirdim zaten formatlayıp yüklücem

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
doğru bende driverler var zaten otomatik driver yükeleme programı yokmu adam gibi
doğru driverleri bulup indirip kursun

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
doğru bende driverler var zaten otomatik driver yükeleme programı yokmu adam gibi
doğru driverleri bulup indirip kursun
ben önce kendi sitesindeki driverları kuruyorum . sonra sadece driver booster kullanıyorum. daha önce de demiştim herhalde ekran kartı driverlarını ikisine de kurdurmuyorum. kendim el ile siteden indirip en güncelini kuruyorum. çok bilgisayarda aynısını yaptım hiç sıkıntı görmedim. tavsiye ederim...

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
sen benim marka modelime uygunsiteyi gönder ekliyim

Üst Alt