Gorilla Glass 2 ekrani hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Gorilla Glass 2 ekrani hakkinda
Arkadaslar yeni telefon aldim.(Samsung Galaxy S3) gorilla glass 2 ekrani var. Cizilme ve kirilmaya dayanikliymis. Peki gercektende kesinlikle ciIlmeye karsi koruyomu. Ornegin ben telefonu sertce yere dusurdum ekran ustune cizilme olmazmi yada paraya carpti. Cizici bi maddeye surtuldu. Kesi zarar gormezmi? Jelatin ile kullaniyorum suan ama jelatinde goruntu kalitesini dusuruyor. Jelatin ile kullanmasam cizilirmi bu saydigim durumlar olursa. Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
düşürünce kırılır kesin arkadaşın teki forumda konu açmış oda s3 ünü düşürmüş ve cam pert yani dikkatli ol derim

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
O konuyu biliyorum fakat ekran saglam diye belirtmis.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
ekran çalışır ama çatlar dikkatli olmak lazım bence her telefonun ekranı çatlar ama en sağlam nokianın ekranları

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
mat jelatin yerine daha ince parmak jelatinler var onlardan kullan görüntü kalitesi oldugu gibi kalır ben onlardan kullanıyorum jelatinde bile çizilme yok

mcnpl4

mcnpl4

Üye
dis cam kolay kolay zarar gormez ama catlak s3 gormustum sag ust kosesinde catlaklar vardi ama calisiyordu. bi de telefon hassassa dis camin zarar gormeyip ic ekrani kirilabilir jelatin bile fayda etmez oyle dusmelerde

saruman_me

saruman_me

Üye
değil 2 12 dahi olsa kırılır arkadaşım cam bu nihayetinde youtubede testler var toz buz oluyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt