Görev Yöneticisi çıkmıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

..::Riddick::..

Üye
    Konu Sahibi
Görev Yöneticisi çıkmıyor ?
Araç çubuguna ters tıkladığım zaman herzaman açılan görev yöneticisi açılmıyor nedeni ne olablir ?

perfectlover

Üye
Peki sağ tuşa tıklayınca diğer seçenekler açılıyor mu? Yalnızca görev yöneticisi mi açılmıyor? Öncelikle Başlat/Çalıştır'a "taskman" veya "taskman.exe" yazdığında hata vermeyip hiçbirşey de yapmıyorsa çalışıyor demektir. Bu durumda sağ tuş seçeneklerinde "görev yöneticisi" kısayolunun eklendiği kabukta bir hata olabilir. Ama uzaktan fazla birşey söyleyemem.

Üye
    Konu Sahibi
İki dediğinide yazdım bişey olmadı evet sadece sağ tiklayınca görev yöneticisi açılmıyor , diğer seçenekler var ?

perfectlover

Üye
O zaman o kabukta bir problem (hata) var. Daha önceden var olduğuna göre şunlar olabilir. Bir program kurmuşsundur ve o da bu kabuğa kendisinin kısayolunu atmak istemiştir, bu sırada bir problem oluşmuş olabilir. Araştırıp çözümü hakkında yardımcı olmaya çalışacağım.

Üye
    Konu Sahibi
Çok saol dostum Win yeniden yüklense sorun hallalor sanırım ?

turgay89

turgay89

Üye
bir ara bende de acılmıodu. anti virus programı kullanmıyodum. sonra kasperskyı yukledim. virus varmıs o yuzden acılmıyomus. bir dene istersen

Üye
    Konu Sahibi
avast bulamadı bişey ama o bulursa bilmiyorum. Varmı kaspersky'i yükliyebiyecegib bi yer ?

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
<div class='quotetop'>(..&#58;&#58;Riddick&#58;&#58;.. &#064; May 19 2006, 12&#58;02 PM) [post=337926]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
avast bulamadı bişey ama o bulursa bilmiyorum. Varmı kaspersky&#39;i yükliyebiyecegib bi yer ?
[/b][/quote]

2005 12 mb

2006

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(pskolojik maynağ &#064; May 21 2006, 02&#58;28 AM) [post=339134]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(..&#58;&#58;Riddick&#58;&#58;.. &#064; May 19 2006, 12&#58;02 PM) [post=337926]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
avast bulamadı bişey ama o bulursa bilmiyorum. Varmı kaspersky&#39;i yükliyebiyecegib bi yer ?
[/b][/quote]

2005 12 mb

2006
[/b][/quote]

has

Üye
win 32 içindeki taskmgr ı tıkla,

veya çalıştıra taskmgr yaz tamam de

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler baya eski bi sorundu hallettim

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum Ctrl+alt+del tuşların bastığın zamna bi hata veriyormu?

Üst Alt