D€aDMaN Üye GOOGLE'nin Türkiye Versiyonu '''Milli Motor''' GOOGLE'nin Türkiye Versiyonu '''Milli Motor''' çıktı işte amblemi: İşte Linki: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Hayırlı Uğurlu Olsun
GOOGLE'nin Türkiye Versiyonu '''Milli Motor''' çıktı işte amblemi: İşte Linki: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Hayırlı Uğurlu Olsun
zaza Üye Yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı ben olsam iyi bir reklam yapardım her zaman tanınan kazanır
Yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı ben olsam iyi bir reklam yapardım her zaman tanınan kazanır
● aLuvi ● Üye Pehh ... Gene alıntı gene alıntı neden farklı birşeyler yapmıyoruz zaten onlarda bu sayede tepeye yükseldi bizde tepedekileri taklit ediyoruz ...
Pehh ... Gene alıntı gene alıntı neden farklı birşeyler yapmıyoruz zaten onlarda bu sayede tepeye yükseldi bizde tepedekileri taklit ediyoruz ...
D€aDMaN Üye zaza' Alıntı: Yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı ben olsam iyi bir reklam yapardım her zaman tanınan kazanır Genişletmek için tıkla ... Zaman gazetesinde reklamı yapıldı
zaza' Alıntı: Yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı ben olsam iyi bir reklam yapardım her zaman tanınan kazanır Genişletmek için tıkla ... Zaman gazetesinde reklamı yapıldı
MUHAMMED Üye Pehhh.. Bende harbi arama motoru zannetmiştim! Bu ne yaa??? ADD reklamı yapmak için açılmış adeta...
zaza Üye !!Burak!!' Alıntı: maxicep yazıyom Bunu mu demek istediniz? Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi diyor. Genişletmek için tıkla ... aynen bende aradım çıkmadı
!!Burak!!' Alıntı: maxicep yazıyom Bunu mu demek istediniz? Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi diyor. Genişletmek için tıkla ... aynen bende aradım çıkmadı