• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Google’dan Yeni Chromebook Alanlara İnanılmaz Hediye

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google’dan Yeni Chromebook Alanlara İnanılmaz Hediye
Google şimdi ve 2014 sonuna kadar Chromebook alanlara bir sürprizi var.

Google piyasaya duyurduğu günden itibaren en çok konuşulan ürünü olan Chromebook, özel bir kampanya ile kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

İçerdiği Chrome OS işletim sistemi ile hızlı ve bir okadar stabil olan Chromebook‘lar uygulama ve içerik desteği giderek artıyor. Google’ın geliştirilmeye devam edilen ürünü Chromebook, temel de bir işletim sisteminden çok daha fazlasını vaad ediyor. Şimdiler de ise Chromebook’un çok konuşulması şaşırtıcı olmasa gerek, nedeni oldukça basit. Google’ın kullanıcılara sanırız yeni yıl hediyesi çok beğenilecek.

Bununle birlikte Google Drive blog’undan duyurulan bilgide, şimdi ve 2014 sonuna kadar satın alınan Chromebook‘lar için, tam 1 TB‘lık depolama alanını sunuyor. Ücretsiz olarak 2 yıl boyunca kullanımın hediye edileceği açıklanan bu uygulamanın maliyeti sadece bir Chromebook fiyatı kadar. Kullanıcıların oldukça ilgisini çekmesi beklenen bu özel satışın kısa sürede tükeneceği tahmin ediliyor.

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Bu harika hediye dostum :)

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Güzel de 2 yıl sonra nolcak. 2 yıllık 1TB vereceğine. Ömür boyu (veya 5 yıl olabilir) 100 gb versin bence daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Güzel de 2 yıl sonra nolcak. 2 yıllık 1TB vereceğine. Ömür boyu (veya 5 yıl olabilir) 100 gb versin bence daha iyi.
yorumuna katılıyorum usta 2 yıla kadar o kadar veriyi nasıl dolduracaksın yada mesela 2yıl doldurmaktan sora o veriler silinirse ne olacak birde orası var

• Beğen
Tepkiler: Fenomenon
PriZm

PriZm

Üye
2 yıl bittikten sonra verileriniz silinmiyor. Tek sorun 15 gb alana düşürene kadar tekrar upload yapamıyorsunuz.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bende 60 gb var :(
Anca 2 gb dolu :(

furkankaya559758

Üye
Baya güzel bir hediye.

Üst Alt