Google'dan Ucuz Cep Telefonu Atağı !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

İnternet devi Google, 33 ortağıyla birlikte cep telefonları için "açık" bir sistem hazırlığında olduğunu ve bu sistem ile çalışan ucuz telefonların gelecek yılın yarısında piyasaya çıkacağını açıkladı.
Google grubundan yapılan açıklamada, "Android" adı verilen bu platformun, bir işletim sistemi, bir ara yüz ile programlardan oluştuğu belirtilerek, bu sistemin Linux gibi açık kaynaklı yazılım teknolojileri üreten diğer şirketlere de "açık" olduğu kaydedildi.

Google'ın bu alanda ortaklık yaptığı şirketler arasında Motorola, Samsung ve HTC gibi cep telefonu üreticileri, Alman Deutsche Telekom'un yan kuruluşu Amerikan T-Mobile ve Sprint Nextel, Japon NTT DoCoMo, Çin China Mobile ve Europe Telecom Italia ile Telefonica gibi operatörlerin yanı sıra eBay ile Intel ve Qualcomm gibi bilişim devleri bulunuyor.

Bu sistem, Google'a internetin arama, Gmail elektronik postaları, kartlar, YouTube ve anında mesaj gibi tüm fonksiyonlarına uygun özel cihazlara sahip bulunmak ve 5 yıl sonra patlama yapması beklenen mobil telefonlarda reklam alanında büyük bir pay sahibi olmak imkanı tanıyacak.

enigma

enigma

Üye
ben tahmin ediyorum google, microsoft gibi olacak. nasıl hepimiz windows kulanıyorsak aynı zamanda youtube ve google search kullanıyoruz. bir çoğumuzun gmail hesabı olduğu gibi görüntülü konuşma ve daha kolay kullanım hizmeti sunulduğu zamanda gtalk kullanmaya rağbet artacak. bunlar yeterince alışkanlık yaptığında ise google cep telefonlarını piyasaya sürüp bizi rehin alacak :D keşke bilgisayar işletim sistemleride cep telefonlarımız gibi olsa. windows pamuk ipliği gibi hemen bozuluyor adamıda çileden çıkarıyor.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
abi ben artık teknolojiden gerçekten korkmaya başladım artık insanlık bile olmayacak :agla
teknoloji hayatımızı altüst edecek adamlar dolarları götürecek biz durup izleyecez aynı zamanda

resmen bizi kandırıyorlar yok şu yeni çıktı yok şu çok iyi yeter artık!!!!:@

dreamgirls

dreamgirls

Üye
google kendini aşma peşinde sanırım... bi el atmadığı bu kalmıştı, hadi bakalım görelim cep telefonunu... ama hiç bi tel nokia gibi olamaz... ;)

polat_ketur_76

Üye
Google çok iyi bir arama motoru ve internet devi herhalde baya adından söz ettirdiği gibi telefonlarda da söz ettirir. diye düşünüyorum

kerso

kerso

Üye
ben tahmin ediyorum google, microsoft gibi olacak. nasıl hepimiz windows kulanıyorsak aynı zamanda youtube ve google search kullanıyoruz. bir çoğumuzun gmail hesabı olduğu gibi görüntülü konuşma ve daha kolay kullanım hizmeti sunulduğu zamanda gtalk kullanmaya rağbet artacak. bunlar yeterince alışkanlık yaptığında ise google cep telefonlarını piyasaya sürüp bizi rehin alacak :D keşke bilgisayar işletim sistemleride cep telefonlarımız gibi olsa. windows pamuk ipliği gibi hemen bozuluyor adamıda çileden çıkarıyor.

katılıyorum kardes çok haklsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt