Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google'dan müzik adına yeni bir anlaşma-5.5 milyon yeni şarkı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi
Üye
abi hayat istanbulda güzel elimde biton para var harcıycak yer yok internetten alışveriş desen kredi kartını kullanmama izin vermiyor annem
Valla benim ülkemde satıyorlar ise satın alırım. Bakiim aa amazonda. Bazi konulara daha dikkat edin. Gavurlar emek hırsızlığı yapmadığımız için rahat rahat porşlara ferrarilere biniyor adamım. Gavur kelimesinden nefret eden Türk biraz ilginç.
PriZm
Üye
seytan_avcisi
Üye
onların mesleği o ve mesleğini iyi yapıyorsa para kazanmakta hakkı yani gelicek bize şarkı yapıcak sonra çöpten yemek mi toplayacak
CanKartaL
Emekli Yönetici
Bekir'in rovaşatayı arıyordum gereksizlere düştüm sandım bir an, ama baktım konu Android geneldeymiş.
Mp3 satın almadım açıkcası ben de genelde netten bulanlardanım. Hani şöyle tek tek orjinal kalitelilerini makul fiyatlara satarlarsa alınabilir.
mesutgaga
Üye
google iyi plan yapmış lady gaga yla baya kara gecer dogrusu.müzikleri her zaman damga vurmuştur.rihannada öyle tabi.