Google'dan müzik adına yeni bir anlaşma-5.5 milyon yeni şarkı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google'dan müzik adına yeni bir anlaşma-5.5 milyon yeni şarkı
Müzikte dev anlaşma
Google şirketi Armonia ittifakıyla lisans anlaşması yaptı. Anlaşmayla Google müşterileri 5,5 milyon müzik eserine erişim hakkı elde etti. Google, Avrupadaki çeşitli müzik yayımcılık kuruluşları, sanatçıları ve bestecilerini temsil eden 'Armonia' ittifakıyla kapsamlı lisans anlaşması imzaladı. Armonia ittifakı, Fransız, İtalyan ve İspanyol müzik lisans gruplarının bir araya gelmesiyle oluşuyor. Anlaşma ile Google şirketi ve müşterileri, aralarında Rihanna ve Lady Gaga gibi ünlü şarkıcıların eserlerinin de bulunduğu 5,5 milyon müzik eserine erişim hakkı elde etti. Avrupa'daki 35 farklı ülkeden şarkıcının eserlerini kapsayan lisans anlaşması, şimdiye kadar bu türde yapılmış en büyük parasal anlaşma oldu. Yapılan lisans anlaşması çerçevesinde Google müşterileri ayrıca Universal Music Publishing adlı müzik yayıncılık şirketinin, İngiliz ve Amerikan repertuvarları ile Sony'nin Latin Amerika eserlerine de ulaşabilecek. Fransız lisans grubu SACEM'in yetkilisi Catherine Kerr-Vignale, Google'ın rakipleri olan Amazon ve Apple'a ait iTunes'un da ülkeler ile ayrı ayrı yaptığı anlaşmaları bulunduğunu kaydetti. Kerr-Vignale, yayıncılara ve sanatçılara ödenecek telif hakkının, Amazon ve Apple'a ait iTunes'un da dahil olduğu müzik endüstrisinin belirlenmiş standartları düzeyinde olduğunu söyledi, ancak konuya ilişkin ayrıntılı bilgi vermedi.

Kaynak:ntvmsnbc

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Türkiyeye gelse ücretli satın almak istiyorum ses kalitesi için

PriZm

PriZm

Üye
:eller: :(

avcitalip

avcitalip

Üye
Ares > Müzik Adını Ara > 320 lik dakikası youtube'taki ile uyuşanlardan birisini seç > sonra indir

ne gerek var paralı almaya :ehe Allah Adamı Çarpar Elin Gevurlarına Para Veriyorsunuz,Paraya İhtiyaçları Olsa Neyse :evet:

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
PriZm

PriZm

Üye
Ares > Müzik Adını Ara > 320 lik dakikası youtube'taki ile uyuşanlardan birisini seç > sonra indir

ne gerek var paralı almaya :ehe Allah Adamı Çarpar Elin Gevurlarına Para Veriyorsunuz,Paraya İhtiyaçları Olsa Neyse :evet:

:zzz: :zzz: :zzz:

- - - Eklendi - - -

birtek Unapologetic eksik o da yarın geliyor:ehe

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve seytan_avcisi
Metin MF

Metin MF

Üye
vay anasını adam tam nawy çıktı beee ben de sago hayranıyım ama sadece bir pesimistin gözyaşları albümü var geri kalan hepsi download :hmmm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
PriZm

PriZm

Üye

Bu albümlerin parası cebindeki telefonu geçmiştir herhalde Ali :D
T-shirt ve posterleri dizseydim fotoğrafa sığmazdı :D daha onlar var birde:ehe

yok yok telefonun parasını geçmedi **daha**
:ehe

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
sanatçı tshirtlerini nerden buluyorsunuz ya :(

amcalu1

amcalu1

Üye
Ben de cem karaca nin birkaç albümü var o kadar rihanna yi falan da severim de o illimunati olayları sonrası gozumden düştü

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Eskişehirde gezebileceğin doktorlar adalar barlar sokağı var orlarda yok :(

PriZm

PriZm

Üye

Olaya şöyle bak Ali o ürünler lisanslı değil ancak sen o ünlünün reklamını yapıyorsun o yine kazançlı yani :D

Farklı bir bakış açısı :D ben olaya "koleksiyoncu" açısıyla bakıyorum :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...