Google'a giriyorum Websearchnet çıkıo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Google'a giriyorum Websearchnet çıkıo
Arkadaşlar bu sabahtan beri google a girmeye çaliştigimda başka bir arma motoru çıkıyor karşıma

okit

okit

Üye
Eğer explorer ın ayarlar+seçenekler bölümündeki ana sayfa ayarında adresi değiştiremiyorsanız muhtemelen PC nize virüs bulaşmış. bunuda vb diğer sorunlarıda çözmek için web de HJTInstall.exe yazarak aratıp bulacağınız uygulamayı çalıştırırsanız bu sorun ortadan kalkar.

Revengeful

Emekli Yönetici
Yüklediğin bir program/eklenti vs Ana sayfa ayarlarınla oynamış. Onu tekrar ayarlaman lazım. Eğer düzenlenemiyorsa okit in önerisini uygula :)

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Yok arkadaşlar google açiliş sayfam değil zaten sadece google'a girince bu çıkıyor karşıma. Host dosyasında ( c-windows-system32-drivers-etc altındaki ) birsürü google wardı google.co.uk , google.com.tr , google.de gibisinden hepsinin başında ip wardı sildim onları sonra bişileri düzenliodum yanlişlikla kaydettim şimdi hiç girmiyor sistem geri yükleme yaptım soonuç yine aynı ne yapmalıyım yardım edin.

Hjinstall %100 çözer mi ?

--------------- Ekleme ---------------

----------------

Hijack ' n menüsü karışık geldi hostu falan kurcaladıgım için aklıma advanced system care geldi onda kayıt hataları düzenleme bölümüde wardı onla tarattım sonra girdi. Sistem geri yüklemeyide iptal ettim herşey normale döndü.

Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kards sen naptınyaaa o ne kadar tolbar yuklemıısın elbette bozulur bıseyler :)

hangı dosyaları degıstıysen ısımlerını ve yerını belırtırsen dıyer arkadaslarla yardımcı oluruz

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Ya toolbar falan hep programlar yüklüo :D Çok sık program yükleyen ve silen birisiyimdir. Zaten mozilla kullanmıyorum sadece tarayıcıdan kaynaklanmadıgını göstermek için çekmiştim.

Öncelikle arkadaşlarıma vb. sordum onlar bulamayınca evdeki laptoptan etc klasörünü aldım

C:\Windows\System32\drivers\etc

bunu yine aynı konumdaki kendi bilgisayarımdaki dosyalarla değiştirdim ve bilgisayarımı baştan başlattım.

Dosyalara erişemeyen olur diye birde uploadladım.

Dosya toplamda 5kb oldugu için site 0 mb olarak gözükmektedir o sizi aldatmasın.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sorun cözuldu o zaman :)

tatli3

Üye
aynı sorun aramasiteniz.com yapıyodu,googleye girdiginizde aramasiteniz .com çıkıyodu dediklerini yaptım oldu tşk ederim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt