Haber Google, Yakında Android O Beta Programını Başlatacağını Açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google, Yakında Android O Beta Programını Başlatacağını Açıkladı
Google, Android N beta programının bittiğini ve yakın bir zamanda Android O beta programının başlayacağını söyledi.


Google tarafından son zamanlarda yayınlanan ve kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören beta programı bu sene Android Nougat için sonlandırıldı. Çok yakın bir zamanda Android O için yeni bir beta programı başlayacak. Elbette bu durum eski Nexus veya Pixel cihazlarına güncelleme desteğinin kesildiğini göstermiyor.

Google Mayıs ayının ortalarında yayınlayacağı ikinci büyük Android O beta programı güncellemesi için oldukça sıkı çalışıyor. Yeni gelecek Android O beta güncellemesi bazı Google Nexus cihazlarına ve Google Pixel serisi cihazlara verilecek. Diğer firmalar ise Android O final sürümü çıktıktan belli bir süre sonra amiral gemisi cihazlardan başlayarak güncellemeyi verecektir.



Google tarafından yapılan resmi açıklamada " Android Beta Programına gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Android Nougat için beta süreci tamamlandı ve seçilen tüm cihazlar şu anki genel sürüme güncellendi. Android Nougat'ın beta sürümünü kullanmaya devam ediyorsanız, cihazınız için en son OTA sürümünü indirin ve yükleyin. Bu, cihazınızın içerisinde yer alan verileri silmez. Android O Beta Programı başladığında siteyi güncelleyeceğiz. "

Bir sonraki Android O geliştirici önizlemesinin beta yapısını yakın bir tarihte olmasını bekliyoruz, Bu yeni sürüm daha kararlı ve daha performanslı bilinen hataların giderildiği bir beta sürüm olacak. Google, 17-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceği I / O etkinliği sırasında ikinci Android O geliştirici önizleme sürümünü yayınlayabilir.
Google, Yakında Android O Beta Programını Başlatacağını Açıkladı
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
'' '' çok iyi bir Proje Doğrusu.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Başlasın bakalım bizde belki bir ara yüklemeye çalışırız :ehe
S4 kullanıcısı olarak ümit işte :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831 ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831 ve Mesut Aktaş
kralberk13

kralberk13

Üye
beklemedeyiz Z5
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
cynogenmod a ne oldu :hmmm
CM şirket olarak kapandı. Çünkü çok değer kaybetti ve buda zarar vermeye başlamıştı o yüzden dağıtıldı. Şimdi LineageOS olarak devam ediyorlar sıkıntı yok :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831 ve SoulsEagle


Üst Alt