komando04
Üye
-
Konu Sahibi
-
Gmail kendi e-posta uygulamasında var, google search,youtube, google drive gibi uygulamalarda başkaları tarafndan yapılmışı var, google yapmasada başkaları yapıyor
Google adeta savaş açmış gibi cidden bir kin var google, böyle savaş halinde devam ederse ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip olacaktır, ki WP8 cihazlarda Google uygulama vs bulamamak cidden sorun olacaktır + haber için
asıl korkum bir tane daha işletim sistemi çıkması yani çıkarsa herkes birbirine karşı olucak töre davasına dönücek iş
- - - Eklendi - - -
biliyorsun ki böyle durumlarda kin den çok nezaket önemli olur windows sessiz davranıyor bence böyle atışmalara karşı ve en iyisini yapıyoröfke ile kalkan zararla oturur diye boşuna dememişler
Bence yanlış yapıyor düşman kazanma iyi değildir bakarsın birgün ona işi düşer işte o zaman anlarsın.
Haber içinkardeşim.
o da bi çıktı tam çıktı yaaa
Büyük konuşmayayım ama arama motorunda bu saatten sonra kimse google'ı geçemez.
tabiki gecemez ancak yandexte is gorur , alistik google ama hic yoktan yandexde iyidir ya en azindan muhtac olmadan kendi birseyler yapiyor
- - - Eklendi - - -
turkcelle ugradim arkadas iphone 5 yine satista baya akiyor sira vardi almak icin
bilmemhiç kullanmadım ama ön yargılı oldum galiba bi denemem gerekiyor
- - - Eklendi - - -
+1 seninle aynı düşüncedeyim kardeşim
- - - Eklendi - - -
bize zararı yok satılsın bakalım yaa Apple yarar yani
bende kullanmadım google varken ama gelişmekte olan bi tarayıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?