Google Talk Kimlik Doğrulaması Başarısız Oldu Hatası Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Google Talk Kimlik Doğrulaması Başarısız Oldu Hatası Çözümü
Google Talk kullanıcılarının en sıklıkla karşılaştığı sorunlardan birisi olarak karşımıza Kimlik Doğrulama Başarısız Oldu hatası çıkıyor. Eğer sizde Google Talk kimlik doğrulaması başarısız oldu hatası alıyorsanız, çözümüne makalemizden ulaşabiliyorsunuz.

Bildiğiniz gibi Google Play Android cihazınız için uygulamaları ve oyunları yükleyebildiğiniz güncel ve yasal olan markettidir.Bu market sayesinde istediğiniz uygulamayı indirebilir ve kullanabilirsiniz. Google Play markette ise birçok uygulama ve oyun bulunmaktadır.Bu oyun ve uygulamalarda ücretli ve ücretsiz olarak 2’ye ayrılmaktadır. Android işletim sistemine sahip cihazlarda birçok özellik bulunmaktadır ve çoğu zaman farklı hatalar ile karşılaşabilirsiniz.Özellikle telefonunuza çok fazla uygulama yüklüyorsanız bazı sorunlar yaşabilirsiniz yada telefonunuzda yedekleriniz geri yükleme işlemi yada format gibi bir işlem yaptıysanız karşınıza Google Talk Kimlik Doğrulaması Başarısız Oldu şeklinde bir hata alabilirsiniz.

Bu hata olduğu içine telefonunuza yada tabletinize uygulama indiremez ve kullanamaz duruma gelebiliyorsunuz.Genel olarak bu durumdan sonra ilk akla gelen format atma yöntemi olabiliyor. Format atma yöntemi yerine ise uygulama verilerini temizleyerek başlayabilirsiniz.

Bu işlemi için tekrar tekrar format atmak yerine Ayarlar>Uygulamalar>Hepsi>Google ile ilgili tüm uygulamaların verilerini silerek hatadan kurtulabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt