Google SketchUp 8.0.3117

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
backspace11

backspace11

Üye
    Konu Sahibi
Google SketchUp 8.0.3117


Yapımcı: Google Inc.
Eklenme Tarihi: 02.09.2010
Dosya Boyutu: 40,03 MB
Lisans: Ücretsiz
Dil: İngilizce
Platform: Windows XP/Vista/7
Uninstall Seçeneği? Evet
Limit: Yok

Google SketchUp ücretsiz, kolay öğrenilebilir bir 3 boyutlu modelleme programıdır. Bu program ile hayalinizdeki evi, arabayı veya aklınıza gelebilecek her şeyi 3 boyutlu olarak çizebilirsiniz. Detay ekleme özelliği sayesinde Google SketchUp (3D Modelleme Programı) birçok gelişmiş üç boyutlu modelleme programından daha iyi düzeydedir. İsterseniz yaptığınız çalışmaları yazıcıdan çıkartabilir ve e-posta olarak gönderebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan bu program gelişmiş birçok özellik ve seçenek ile bilgisayarda çizim konusunda meraklı kullanıcılara güçlü ve ücretsiz bir alternatif.

Google'ın diğer servisleri Google Earth, Google 3D Warehouse gibi yazılımlar ile uyumlu olarak çalışabilen Google SketchUp'ı kullanarak giydirilmiş modeller yapabilir ve kolayca fotoğraflarını alabilirsiniz.

Bir şekli tutun, çekin, uzatın ve kolayca 3 boyutlu tasarımlar haline dönüştürün. Modellerinize gelişmiş renklendirme ve doku ekleyebilme seçenekleri de Google SketchUp'ın içerisinde mevcut. Gerçek zamanlı gölge efekti ile dizaynınızı daha gerçekçi kılabilir ayrıca zamandan tasarruf için de hazır gelen binlerce aracı kullanabilir ve tasarımlarınızı çok daha erkenden bitirebilirsiniz.

Bu araçla yapabileceğiniz şeyler tamamen hayal gücünüze kalmış. İster araba, ister gemi, ister ev. Oluşturduğunuz modellerinizi Google Earth içerisine yerleştirebilir ve yazıcıdan çıktısını alabilirsiniz. Işığın yönünü, gücünü vb. daha birçok şeyi kendiniz ayarlayarak 3 boyutlu nesnenizin gerçekte nasıl görüneceğini konusunda fikir edinebilirsiniz.

Not! Programın ücretsiz versiyonunun yanında profesyonel kullanıcılara hitap eden ücretli bir Pro versiyonu da mevcuttur.


 
  • Beğen
Tepkiler: BaykusReis ve meska08


kodadiirem

kodadiirem

Üye
Bu programı kullanıyordum zaten, mükemmel bir programdır tavsiye ederim...

Teşekkürler:oke:
 
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
çok iyi teşekkür ederimm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt