Google Rehber Listesi Yönetimi Yeni Arayüzü Görüldü

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google Rehber Listesi Yönetimi Yeni Arayüzü Görüldü
Gmail’de kayıtlı bulunan Rehber’in yenilenen görünümüne ve özelliklerine yakından göz atın.

İnternet devi Google‘da kayıtlı bulunan Rehber‘in görünümü ve özellikleri yenilendi.

Gmail‘de bulunan Rehber‘in aracılığı ile yönetimi gerçekleştirilen listesin arayüzü ve özellikler güncellendi. Varolan Gmail adresinde kayıtlı tuttuğumuz Rehber’in arayüz görünümü değiştirilirken yeni özellikleri de beraberinde sunuyor. Tasarım ve özelliklerinde Materyal dizayn’nın kullanıldığı Rehber‘i artık test etmek mümkün. Listenin içerisinde göze çarpan ilk yenilik ise karşılaştırma ve birleştirme özelliği olduğu görülüyor.

Rehber‘de bulunan ve aynı isim ile kayıtlı olduğu tespit edilen kişilerin birleştirmek isteyip istemediğimiz sorusu ise bizlere soruluyor. İster toplu olarak düzenleyebiliyor, istersek de tek tek Rehber’de bulunan kişileri düzenleme şansına sahip oluyoruz. adresinden önizleme yapılabilen Rehber test edilebilir durumda. Bu yeni arayüz ve kullanım kolaylıkları çerçevesinde yeniliklerin devam edeceği bildirilmiş durumda.

• Beğen
Tepkiler: sempaticafe, Bahadir_fb ve B.A.R.O.N

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bulut'a rehber vermek güzel bir özellikte ben sim'e kaydetmeyi tercih ediyorum. Teşekkürler.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bulut'a rehber vermek güzel bir özellikte ben sim'e kaydetmeyi tercih ediyorum. Teşekkürler.

Gmaıl yedeklemek daha mantıklı resimleri filan her şey kayıt ediyor sim takmadanda rehberi görebiliyorsun :)
Rehberım silindi vs derdıde kalmıyor :)

Invoke

Invoke

Üye
Neden bilmiyorum g+ da takip ettim adamları rehbere senkronluyor bunun ayarı var mı? Misal x app'inin geliştiricisine bir mail atmışım, adamın adresi hemen rehberde de çıkıyor. Sırf bunu kapatamadım diye -ki kapanıyor mu bilmiyorum- .vcf ile yedek alıyorum. :D

Üst Alt