Google, Quickoffice’i satın aldığını açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Google, Quickoffice’i satın aldığını açıkladı
Arama motoru pazarının ve mobil işletim sistemi pazarının öncüisimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Google, mobil platformların en çok satan ve en kapsamlı doküman çözümlerini sunan Quickoffice’i satın aldığını duyurdu.

180 farklı ülkede iOS ve Android işletim sistemi başta olmak üzere 300 milyonu aşkın kullanıcı sayısına ulaşan uygulama, dünya genelinde birçok insanın, her türlü mekanda, herhangi bir cihazıyla bağlanabildiği ve birçokişlem yerine getirmekte.

Popüler dosya formatlarını mükemmel bir şekilde çözümleyebilenQuickoffice, artık Google servisleriyle entegre olarak çalışabilecekken aynı zamanda uygulamanın geliştirmeleri de sürdürülecek.

Bulut bilişim sektörünün en yeni oyuncusu Google Drive, bu alım işlemiylebirlikte oldukça güçlü bir yapıya ulaşmayı başaracakken ayrıca böylelikleGoogle tarafından Quickoffice ile çok yönlü bir uygulama haline getirilmiş olunacak.

Nokia Android istemiyor . Android google'ın . Nokialar için Quickoffice de bitmez inşallah :ağlarım:

arslanla

arslanla

Üye
Bana da az önce e-mail geldi. İngilizce yazdığı için anlayamamıştım. Ama Quickoffice güncellemeleri gelir inşallah...

tempestshine

tempestshine

Üye
Güncellemeler devam etse çok iyi olur.

backwater

backwater

Üye
zaten nokia androide gecseydi piyasalar alt ust olurdu bence, nokia tekrar dunya devi haline gelebilirdi ama nokia isletim sisteminin sadece kendine has olmasini istiyor ins. windowsphone ilede bunu basarmayi becerir...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
zaten nokia androide gecseydi piyasalar alt ust olurdu bence, nokia tekrar dunya devi haline gelebilirdi ama nokia isletim sisteminin sadece kendine has olmasini istiyor ins. windowsphone ilede bunu basarmayi becerir...

İyi de wp kendine has değil ki tam olarak.Sadece çok imtiyazlı.

backwater

backwater

Üye
İyi de wp kendine has değil ki tam olarak.Sadece çok imtiyazlı.

tam olarak kendine has degil ama buyuk telefon firmalarinin bi kac telefonu disinda bu yazilimi kullandigini gormuyoruz, dolayisiyla windows phone nokiayla yukselise gececek ve sadece nokia adiyla anilacak symbian gibi(symbianda nokia haricinde bikac telefonda kullanilmisti ama nokiayla aniliyordu) tabii bu benim sahsi gorusum...

SilentOne

SilentOne

Üye
görüşüne katılıyorum

catdog136

catdog136

Üye
smart office kullanıyorum daha kullanışlı bence..

atakan25

atakan25

Üye
bu programın içeriğini bile bilmiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt