Google+ Plus davediyesi isteyen varmı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google+ Plus davediyesi isteyen varmı :)

Son zamanların gündemden düşmeyen ve davetiyesi altın değerinde olan sitelerden biridir kendisi, bay Google+ Plus . Yeni açıldı ama talep çok fazla, hala davetiye alamamışsanız üzülmeyin canım imdadınıza yetiştim :ehe

Davetiye istemeyin benden , size referans linkimi vereyim, ondan üye olun. Linki başka yerde paylaşmayın, her üyelik benim referans hakkımdan düşüyor. Siz üye olursanız davetiyelerinizden kullanın. Zaten her yeni üyeye 150 davetiye hakkı veriyor.

Kalın sağlıcakla :oke:

Ref:

• Beğen
Tepkiler: tragedie

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
"Pılas" adlı şeylere temkinli yaklaşıyorum :D
Ne olduğunu bilmiyorum bunun ama teşekkürler. Araştıralım bakalım :tşk:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Pılas" adlı şeylere temkinli yaklaşıyorum :D
Ne olduğunu bilmiyorum bunun ama teşekkürler. Araştıralım bakalım :tşk:
Dediğim gibi, googlenin yeni hizmeti. Aynı facebook gibi birşey. Tutulursa facebookun işi yaş.
Şu anda denme aşmasında ve sınırlı kullanıcı kabul ediyor. Birçok kişi davediye arıyor. Sen yinede üyeliğini al , dursun bir kenarda :ehe . rıyor. Sen yinede üyeliğini al , dursun bir kenarda :ehe .

----------Eklendi @ 04:58:32 ---------- Yazıldı @ 04:56:07 ----------

Bu arada Ata o plus bu plus değil :ehe . Aralarında uzaktan yakından bir akrabalık yok.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aynen öyle yaptım dostum :)
Nefret ederim facebook türü şeylerden, hiçbirine de üye değilimdir ama bir ilki yaptırdın bana :ehe

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen öyle yaptım dostum :)
Nefret ederim facebook türü şeylerden, hiçbirine de üye değilimdir ama bir ilki yaptırdın bana :ehe
O zaman iyi olmadı bu :ah , normalde iyi bir hizmet sunacak kalitede bir site ama yeni olduğu ve deneme aşamasında olduğu için facebookun tırnağı olamaz. Ama ne hikmetse daha deneme aşamasında iken siteler Google+ 1 simgeleriyle doldu

O artı bu servisin artısı, hiç farkına varmadın mı ki bunu ilk duyuyorsun. :ehe . Açıkcası bende şaşırdım . Neyse üyeliğin ver artık, sende maxideki artılara tıklarsın artık :ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye

O artı bu servisin artısı, hiç farkına varmadın mı ki bunu ilk duyuyorsun. :ehe . Açıkcası bende şaşırdım . Neyse üyeliğin ver artık, sende maxideki artılara tıklarsın artık :ehe

Vaay kelime oyunları demek :D Bi de düzgün yazabilsen tam olacak :ehe

Bkz: Konu başlığı :ehe
google plus davediyesi isyen var mi
:islik :op: :ehe

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Vaay kelime oyunları demek :D Bi de düzgün yazabilsen tam olacak :ehe

Bkz: Konu başlığı :ehe

:islik :op: :ehe
Harflere takılmayalım, te harflerinin aramızda lafı mı olur :islik
Atladık harfleri işte. :ehe

minoo

minoo

Üye
Harbi 2si de t harfi :ehe Hmm o zaman sorun klavyenin t harfindeymiş deyip rahat bırakıyorum seni kardeş :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt