google playi hackledim giremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
    Konu Sahibi
google playi hackledim giremiyorum
power music diye bi uygulama vardi onu tam surum yapmak icin google playi hackledim telefona siatem hafizasina format atinca artik girmemeye basladi tikladigim gibi durduruldu diyo . hacklisinin resmide canta ustunde gulucuk var . dosyalar duruyo komple format atmamak icin yardimmm zaten onceden telin romunu stockladim karisik durumlari var yani

NextWorld

NextWorld

Üye
Tamam kaldır. Normal google play kur.

Bide hangi yollara başvurduğunu yazarsanız daha kolay yardım edebiliriz.
Freedom-Luckypatcher???

• Beğen
Tepkiler: bitirimapo61
bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
    Konu Sahibi
hatirlamiyorum alti ay falan oldu fredomm zaten surekli kurulu ama galiba lucky pacher ile google playi hack uygulamasi ile yama falan yapmistim o root yetkisi ile telede format atinca o uygulama sistem de kaldigi icin bende kaldim onu sistem app den sildim ama art alanda bi dosyasi falan var ki duzelmiyo onlari silebilirsek belki duzelir diye dusunuyom yoksa yeni rom yuklemem gerekir benim dusuncem stock rom doayasida yok bende bilgisayar da yok

NextWorld

NextWorld

Üye
Hangi telefon

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
    Konu Sahibi
gm discovery 16bg bugun ogleden once de stokc rom atmaya calistim teli gormedi bilgisayar baska bilgisayar da tekrar denicemorjinal google play uygulamasini hackli google play uygulamasi ile degistim ben ve e bunu simdi normal google play uygulamsini tekrar root yardimiyla nasil kurabiliriz cwm recoveride girmiyor tel buda bi sorun

NextWorld

NextWorld

Üye

buradan stock romu kurabilirsiniz:bigstar:

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
    Konu Sahibi
burdan denemistim bugun bilgisayar teli gormedi aygit baglandi dedi ama gormedi Onceden rom atmistim buna ayni o sekil orjinal rom bu sefer olmadi baska bilgisayarda deneyecem yada google playi ve art dosyalarini root yardimiyla degistirebilirsem belkki eski haline doner

NextWorld

NextWorld

Üye
Usb driver kurulu ise görmesi lazım:bilmem:

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
    Konu Sahibi
kurdum ya gormedi bnde anlamdim o bilgisayar da bise vardi buyuk ihtimalle kafede denedim cunku ayni islemleri yaparak 3 kez rom attim ben bazi romlari deniyordum o zaman ama dedigim gibi siatem doayasina rootla yazdirabilecegim google uygulamasini nasil yapabilirim hakkinda bilgisi olan var mi biliyor musun

NextWorld

NextWorld

Üye
Bilmiyorum Belki Gapps kursan olabilir:/

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
    Konu Sahibi
nasil kurarim ve o nedir ne ise yarar .d

NextWorld

NextWorld

Üye
Evet bu konuyu dene
Gapps Google uygulamalarının tamamının bulunduğu paket
ınstall.zip ten kuruluyor.
Cihaz sürümüne göre değişebiliyor

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
    Konu Sahibi
ha tm bende boyle bise anlatmaya calisiyorum simdi duzeldi eyvallah sağolasin kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Link2sd programı ile google play store u bul sistem uygulaması yap de işlem tamam bnde bi zamanlar çok uğraşmıştım ama kolay yolu link2sd

NextWorld

NextWorld

Üye
Sorun zaten çözülmüş yinede konuya sorunu olanlar girebilir.:hmm