Rezalet.Başka birşey değil.Kendini bilmez bazı şöhret düşkünü insanlar yaptığı tüm TÜRKİYEnin adını kirletiyor...
Yabancılar bunu farkedib haberini yapmaya başlamışlar...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Allah'ım rezil ediyorlar biziKendini bilmez bazı şöhret düşkünü insanlar yaptığı tüm TÜRKİYEnin adını kirletiyor...
Yabancılar bunu farkedib haberini yapmaya başlamışlar...
yorum atanların Geneli cocuk ve ücretli seceneklerde bu yorumlardan yokGoogle, Play Store'un yorum/puanlama sistemini Türkiyede/Türkçede kapatmalı.Bu rezalet daha da büyük sitelerde haber olmadan önce durmalı.Ülkemiz ne yazıkki yorumu üstte olunca bir HALT olduğunu sanan beyinsizlerle dolu.Ağır konuşuyorum ama şuanda çok daha fazlasını hakediyorlar.Forum kuralları çerçevesinde zorla yazıyorum bunları.
O zaman Google Play Store un yorumlama/puan sistemini Türkiyede kapatmalı.Bu olay NY Times gibi büyük haber sitelerine sıçrarsa o zaman ciddi şekilde rezil oluruz.yorum atanların Geneli cocuk ve ücretli seceneklerde bu yorumlardan yok
Evet fazla abartmamak lazim ama yapilan yanlisin farkindamisiniz ?Bir şey olmaz ya. Ne rezilliği? Millet eğleniyor işte kendince.
Mesela bu akşam, siteleri bırakın, televizyonda tüm kanallarda bahsetse google playde, youtubeda vs ingilizlerin yorumları şöyle diye. Bir an izleriz, güler geçeriz. Kimse demez "ahaha reziller" diye.Çok abartıyorsunuz bence.
Bunlar yüzden googleplay in appstore a yetişmesi zor
Evet fazla abartmamak lazim ama yapilan yanlisin farkindamisiniz ?
kelime filtreleme getirsinler Gözüksün verdim ama 1 ustte diye yıldız gibi kelimeler yazamasınlar![]()

Katılmıyorum.Ayrıca bu tek abartma da değil.Bir şey olmaz ya. Ne rezilliği? Millet eğleniyor işte kendince.
Mesela bu akşam, siteleri bırakın, televizyonda tüm kanallarda bahsetse google playde, youtubeda vs ingilizlerin yorumları şöyle diye. Bir an izleriz, güler geçeriz. Kimse demez "ahaha reziller" diye.Çok abartıyorsunuz bence.
Kapatılmalı bence.Haber olmuşsa bu ciddiye binebilir bencede yorumların kisa bi sureligine kapatilabilir
Katılmıyorum.Ayrıca bu tek abartma da değil.
Adamların emeğine saygısızlık
Kendimizi farklı şekilde önde gösterme çabamız
Ve tabiki uygulamanın/ürünün listelerde gerçekte olandan çok daha geride olmasını sağlamak
Eğer bunları doğruluyorsan dediğine kesinlikle katılmıyorum.
Kapatılmalı bence.