Google play'deki yorumlar

Sponsorlu Bağlantılar

AIS

AIS

Üye
Bize yorummu lazım? Yorum görünsün diye 1 yıldız veriyorlar. Zaten onların yorumunu okuyan yok.Yorum yazmaktansa yıldız versinler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner.

fnldstntn

Üye
Kendini bilmez bazı şöhret düşkünü insanlar yaptığı tüm TÜRKİYEnin adını kirletiyor...
Yabancılar bunu farkedib haberini yapmaya başlamışlar...

uqurykn

uqurykn

Üye
Geri zekali cok is yok uste gorunsin diye bir yildiz vetiyorum diye yaziyor sahsiyetsizler onlar zaten o uygulamayi kullanmayanlar maksatlari geyik yapmak

PriZm

PriZm

Üye
Kendini bilmez bazı şöhret düşkünü insanlar yaptığı tüm TÜRKİYEnin adını kirletiyor...

Rezalet.Başka birşey değil.

0MG90

0MG90

Üye

Allah'ım rezil ediyorlar bizi
Ben Google Play olsam kapatırım Türkiye'de yorum atmayı hemen

PriZm

PriZm

Üye
Google, Play Store'un yorum/puanlama sistemini Türkiyede/Türkçede kapatmalı.Bu rezalet daha da büyük sitelerde haber olmadan önce durmalı.Ülkemiz ne yazıkki yorumu üstte olunca bir HALT olduğunu sanan beyinsizlerle dolu.Ağır konuşuyorum ama şuanda çok daha fazlasını hakediyorlar.Forum kuralları çerçevesinde zorla yazıyorum bunları.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Google, Play Store'un yorum/puanlama sistemini Türkiyede/Türkçede kapatmalı.Bu rezalet daha da büyük sitelerde haber olmadan önce durmalı.Ülkemiz ne yazıkki yorumu üstte olunca bir HALT olduğunu sanan beyinsizlerle dolu.Ağır konuşuyorum ama şuanda çok daha fazlasını hakediyorlar.Forum kuralları çerçevesinde zorla yazıyorum bunları.
yorum atanların Geneli cocuk ve ücretli seceneklerde bu yorumlardan yok

PriZm

PriZm

Üye
yorum atanların Geneli cocuk ve ücretli seceneklerde bu yorumlardan yok
O zaman Google Play Store un yorumlama/puan sistemini Türkiyede kapatmalı.Bu olay NY Times gibi büyük haber sitelerine sıçrarsa o zaman ciddi şekilde rezil oluruz.

enterneoll

enterneoll

Üye
ben telefonu sırf bu yüzden ingilizce kullanıyorum beğenenen 1 yıldız veriyo beğenmeyen 5 yıldız ne diyim bilmiyorum

Invoke

Invoke

Üye
Bir şey olmaz ya. Ne rezilliği? Millet eğleniyor işte kendince.

Mesela bu akşam, siteleri bırakın, televizyonda tüm kanallarda bahsetse google playde, youtubeda vs ingilizlerin yorumları şöyle diye. Bir an izleriz, güler geçeriz. Kimse demez "ahaha reziller" diye.Çok abartıyorsunuz bence.

• Beğen
Tepkiler: ahmetkartal
reflex

reflex

Üye

Mesela bu akşam, siteleri bırakın, televizyonda tüm kanallarda bahsetse google playde, youtubeda vs ingilizlerin yorumları şöyle diye. Bir an izleriz, güler geçeriz. Kimse demez "ahaha reziller" diye.Çok abartıyorsunuz bence.
Evet fazla abartmamak lazim ama yapilan yanlisin farkindamisiniz ?

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
kelime filtreleme getirsinler Gözüksün verdim ama 1 ustte diye yıldız gibi kelimeler yazamasınlar:ehe

reflex

reflex

Üye
Haber olmuşsa bu ciddiye binebilir bencede yorumların kisa bi sureligine kapatilabilir

PriZm

PriZm

Üye

Katılmıyorum.Ayrıca bu tek abartma da değil.

Adamların emeğine saygısızlık

Kendimizi farklı şekilde önde gösterme çabamız

Ve tabiki uygulamanın/ürünün listelerde gerçekte olandan çok daha geride olmasını sağlamak

Eğer bunları doğruluyorsan dediğine kesinlikle katılmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: .caner., The Shadow, TheMadness ve 1 kişi daha
Invoke

Invoke

Üye
Katılmıyorum.Ayrıca bu tek abartma da değil.

Adamların emeğine saygısızlık

Kendimizi farklı şekilde önde gösterme çabamız

Ve tabiki uygulamanın/ürünün listelerde gerçekte olandan çok daha geride olmasını sağlamak

Eğer bunları doğruluyorsan dediğine kesinlikle katılmıyorum.

Tabiki emeğe saygısızlık, yapılan şeyin doğru olduğunu söylemiyorum zaten ama yine de çok da büyük olay olduğunu düşünmüyorum. Öyle duyarlarsa rezil oluruz falan. =P

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Ayıplancak varsa küfürler olmalıydı emeğe birinci dereceden saygısızlık

Takipçi Satın Al

Üst Alt