Uygulama Google Play'de Resimler Gözükmüyor?

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Son 1 haftadır falan google play e girdiğimde uygulamaların ikonları ve ekran görüntüsü resimleri falan açılmıyor nedense. Bugün arkadaşımın telefonundan baktım durum onda da aynı. Herkestemi böyle acaba?

harbiden bende de bu sorun var işyerinde ki wifi ile girince sorun yok , telefonun mobilden girince sorun yok ama evde ki wifi den girince ne hikmetse bende de google playda resimler görünmüyor :)

kanat_58

kanat_58

Üye
evet arkadaşlar bendede aynı problem vardı dnsyi 8.8..8.8 4.4.4.4 yaptım düzeldi

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Mobil veride ne yapacaz ???!?

Davut420042

Davut420042

Üye
Acaba 3G Bağlantısı mı Yetersiz Geliyo

ozakin70

ozakin70

Üye
Acaba bunun sebebi ne ben dns mi degistirmicem cokta onemli degil ama nedenini merak ettim evdeki wifimde boyle oluyor bendede

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Sankı google turkıyeye yasaklamış gıbı
harbiden ya Wifide dns ayari cekmeden gelmiyoe görüntüler.Benim telde mobil veride geliyor görüntüler.Pcde girdigimdede gelmedi görüntüler var bişey ama hadi hayırlısı

The Shadow

The Shadow

Üye
harbiden ya Wifide dns ayari cekmeden gelmiyoe görüntüler.Benim telde mobil veride geliyor görüntüler.Pcde girdigimdede gelmedi görüntüler var bişey ama hadi hayırlısı
Valla yasaklamissa da iyi yapmis. O kadar kufure ben olsam kullanima kapatirdim :D

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Dns degistirerek çözümü burda asagida.... cok kolayy !!!
Beylerr yapamayanlar icin
bu uygulamayı yuklemenizi tavsiye ediyorum !!!
sorun cozulecekdir ...
ROOT olsun ///\\\Root olmasın. .
FARKETMİYOR! !!
sonu 220 ile biten yapin reset aticaktir wifi sona ggp girdiginiz zaman tamam olmus goruceksiniz ...
BUYRUN link
Alıntı olarak uyg. sahibi EMRE KOC a tskr ediyoruz....

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Root tools ile dns degistirdim olmadi bi kac gun sonra kendiliginden duzeldi herkeste oylemi?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

fg514

Üye
int. baglandiginiz cihazi veya yolu bi kere degistirin sorun kalkar note3 den selamlar insanlar yasasin

McBoltt60

McBoltt60

Üye
dnsett iyiii ddgil arkadaslae
Emre koca ait dns degistirici csr sperr tavsiye ederim ;)

Üst Alt