google play

Sponsorlu Bağlantılar

abdgnr6565

abdgnr6565

Üye
    Konu Sahibi
google play
google play h.a.n.d.l.e.r var mi,varsa nerde bulabiliriz acil

Secret26

Secret26

Üye
Nasıl google playde var mi?

Atacan-

Atacan-

Üye
Sanmam olduğunu.. ayrıca böyle seyler yasak bu sitede.bu formda bilen olacağınıda sanmam.

abdgnr6565

abdgnr6565

Üye
    Konu Sahibi
Sanmam olduğunu.. ayrıca böyle seyler yasak bu sitede.bu formda bilen olacağınıda sanmam.

niye yasak anlamiyorum.yasal olmayan baska paylasimlari kabul ediyorlar bunlari etmiyorlar.zaten su anda h.a.n.d.l.er programlarimla internetteyim.birakmiyorlar millet yararlansin boyle yararli programlarla

Atacan-

Atacan-

Üye
Bencede yararlı fakat yönetimle alakalı fazla kişi bilmez h..leri.
Han.leri boşver filter proxy yi öğren :) Alsana ipucu...

Atacan-

Atacan-

Üye
Neyi..
ipucu derken filter proxy programını araştır h..den daha iyi..Sadece operayla uğraşma diye dedim.

abdgnr6565

abdgnr6565

Üye
    Konu Sahibi
Atacan-

Atacan-

Üye
google playde uygulama mevcut zaten.
modlaması hattınla alakalı bu gibi paylaşımlar facebook gruplarından öğrenebilirsin. han...r diye arttır gruplara katıl orda filter proxy ayarlarını söylerler. Ben bıraktım sınırsız paket kullandığım için.

abdgnr6565

abdgnr6565

Üye
    Konu Sahibi
google playde uygulama mevcut zaten.
modlaması hattınla alakalı bu gibi paylaşımlar facebook gruplarından öğrenebilirsin. han...r diye arttır gruplara katıl orda filter proxy ayarlarını söylerler. Ben bıraktım sınırsız paket kullandığım için.

bildigimiz proxylerse vodafone kapatti.ama dedigin programi bulamadim

Atacan-

Atacan-

Üye

Uygulama bu artık kapandımı kapanmadımı bilmiyorum bıraktım takip etmeyi. Sen facede gruplara bak illaki onlar bi yolunu bulmuslardir

abdgnr6565

abdgnr6565

Üye
    Konu Sahibi

Uygulama bu artık kapandımı kapanmadımı bilmiyorum bıraktım takip etmeyi. Sen facede gruplara bak illaki onlar bi yolunu bulmuslardir

tmm yabanci bi sitede buldum tsk

Takipçi Satın Al

Üst Alt