Uygulama Google Play Store'dan başka alternatif yokmu?

Sponsorlu Bağlantılar

mmmelihh

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Store'dan başka alternatif yokmu?
program indrmek icin play storeyi kullanıyorum.baska kullanacagım birsey yokmu?bu sitede paylasılanları telefonla baglanarak alabilrmiyim?yoksa pc den mi atmam gerekiyor? galaksi s2 de social hub ne işe yarıyor? facebook falan var da ben facebookta telden girdigimde online gozukmek istiyorum telefon smgesi olmasın yeşil yansın istiyorum.cok sey istiyorum biliyorum arkdslar bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim.

M.F.E

Üye
program indirmek icin bircok uygulama var applanet , blackmark vs... ayrica blackmark ta ucretli uygulamalari bedavaya indirebilirsin

u_cosar

u_cosar

Üye
çok var Blackmark gibi

-Emre

-Emre

Üye
Telde facei acatsam zaten online gorunursun tarayicidan acarsan x.facebook.com olark gir. sitedeki uygulamalri telden indirebilirsin.social hubu salla ben daha.hic kullanmadim :)

10079

Üye
online görünmek için ebuddy i dene

-Emre

-Emre

Üye
x.facebook.com olarak girersen zaten online gorunursun

sinek_

Üye
Biraz basit olacak sorum ama ben ucretli uygulama satin almak istiyorum. Ama telefona format atarsam ya da guncellersem bu uygulama gider mi? Nasil yedekleme yapabilirim. Telefonum rootsuz ve root etmek istemiyorum.

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
Evet uygulama silinir gider, o yüzden google play'den satın almak yerine "blackmark" dedikleri halbuki adı blackmart onu yükle istediğin uygulamayı ücretli ücretsiz direk indirebilirsin.Titanium back up diye bir program var yedekleme işini o da görür.

shadowboy88

Üye
uygulama silinir ama uygulamayı satın aldığın hesaptan oturum açarsan telden o parasını verdiğin uygulamayı para vermeden indirebilirsin

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
Dipnot:Titanium backup programı rootlu telefonlar içindir

Üst Alt