Google Play Store web arayüzü yenilendi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google, geliştirdiği açık kaynak kodlu Android işletim sistemi ile hem akıllı telefon hem de tablet segmentinde yükselişini sürdürüyor. Android işletim sistemi akıllı telefon ve tablet üreticilerinin tercih ettiği işletim sistemi olurken, Google‘ın verdiği destek sayesinde kullanıcılardan da büyük ilgi görüyor.

Google, Android işletim sistemi için geliştirilen oyun ve uygulamaları, Google Play Store adını verdiği çevrim içi mağazası üzerinden sunmakta. Oldukça yüksek uygulama sayısına ulaşan mağaza, gün geçtikçe de yeni uygulama ve oyunlarla büyümeye devam ediyor.

Google Play Store‘a hem web hem de Android için geliştirilen uygulamalar üzerinden erişilebiliyor. Google, web için sunduğu Play Store tasarımında değişikliğe gitti. Artık, web üzerinden Android arayüzü ile Play Store‘da dolaşmak mümkün.

Google, yeni tasarımla daha kolay bir şekilde yeni uygulamaların bulanabilmesini amaçlıyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yarım saat önce iş yerinde tamindirde gözüme çarptı baktım konu yok açayım dedim konuyu yazdım resimleri ekledim konuyu aç dedim giriş yap dedi eve gelene kadar sen açmışsın konuyu bilgilendirme için teşekkürler :ehe

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben telefondaki yeni arayüzü beğenmedim. Eskisi daha iyiydi sanki ?

Üst Alt