Haber Google Play Store v8.4.40 Güncellemesi Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Play Store v8.4.40 Güncellemesi Yayınlandı
Google Play Store v8.4.40 güncellemesi desteklenen bütün Android cihazları için kademeli olarak gönderilmeye başlandı. Haberin devamından uygulamayı indirerek sizde güncelleyebilirsiniz.


Google şu anda Play Store için yeni bir güncelleme yayınlamaya başladı. Play Store uygulama mağazası için v8.4.40 bazı kullanıcılar tarafından indirilmeye başlandı. Eğer cihazınıza Google Play Store v8.4.40güncelleme bildirimi gelmediyse haberin devamından Play Store v8.4.40 APK dosyasını indirerek sizde mağazanızı ücretsiz bir şekilde güncelleyebilirsiniz.

https://www.maxicep.com/google-play-storeda-haftanin-ucretsiz-isimleri
Google Play Store'da haftanın ücretsiz isimleri
Play Store mağazasına gönderilen bir önceki güncelleme, uygulamaya bazı küçük değişiklikler getirmişti. Uygulamada yeni Bildirimler bölümü için bazı dikkat çeken değişiklikler vardı. Bazı kullanıcılar yeni değişiklikleri halihazırda görüyor ancak bu bölüm hala Google tarafından tamamen geliştirilmediği için tüm kullanıcılar bu yenilikleri göremeyebiliyor.

Play Store v8.4.40 aşamalı olarak çıkıyor ve uygulamanın ne zaman arka planda güncellendiğini bilemiyorsunuz. Eğer cihazınıza güncelleme gelmediyse ve hala cihazınızda eski sürüm Google Play Store varsa tıklayarak sizde Google Play Store v8.4.40 APK dosyasını indirebilir ve yükleyerek en güncel uygulama mağazasına sahip olabilirsiniz. Şimdilik, güncellemeyi yükleyip kontrol ettiğimizde uygulama arayüzünde önemli bir değişiklik göze çarpmıyor. İlk bakışta herhangi bir yeni özelliğinde geldiğini söyleyemeyiz.

Play Store güncellemesinin cihazınıza ulaşması bir haftayı bulabilir hatta bazen bir ayı bulduğu da olabiliyor. Endişelenmeyin, çünkü şu anda indirebileceğiniz APK dosyası var sizde yukarıda yer alan link üzerinden indirerek sorunsuz bir şekilde güncelleyebilirsiniz. Yada güncelemenin cihazınıza gelmesini bekleyebilirsiniz.
Google Play Store v8.4.40 Güncellemesi Yayınlandı
 

MaxipmaN

Üye
Ustune kurdukca sapitti bende kendi haline biraktim. :heyo:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt