Google Play Store v5.1.11 Original + 5.1.11 Google play patched + mod installer

Hocam benim telefondan google olayi uninstal ile kaldırmıstim simdi installerda beyaz ekran çıkıyor sadece normal mi ?

Konu Sahibi
Hocam benim telefondan google olayi uninstal ile kaldırmıstim simdi installerda beyaz ekran çıkıyor sadece normal mi ?
Installer yama yapmak icin, sen direkt patch Google play sistem dosyasi yap yada orjinali sisteme at. Dosyalar konuda mevcut

Installer yama yapmak icin, sen direkt patch Google play sistem dosyasi yap yada orjinali sisteme at. Dosyalar konuda mevcut

Nasıl yapabilirim yapmaya çalışırken telefonu çökme derecesine getirdim arka plan vs bir cok sey yok google plus google play ve gmail lazim

Konu Sahibi
Huawei ascend g610-u30 surum 4.2.1
Sürüm benimkiyle ayni olsa dosyaları atayim diyecektim ama değilmiş.
Apdoit uygulamasından dosyaları indirip sistem uygulaması yap olumlu sonuçlanabilir

Tepkiler: vusta01
Sistem uygulamasını nasil yaparim hocam
Sürüm benimkiyle ayni olsa dosyaları atayim diyecektim ama değilmiş.
Apdoit uygulamasından dosyaları indirip sistem uygulaması yap olumlu sonuçlanabilir
Sistem uygulaması nasil yapicam hocam

Konu Sahibi
Sistem uygulamasını nasil yaparim hocam
Sistem uygulaması nasil yapicam hocam
Anlamadığım birşey var, silerken insan araştırmazmı bu tür şeyleri

Neyse luky patched yada titanium backup ile yapabilirsin

Tepkiler: vusta01
Hocam telefonu oyle bi durumda getirmistim ki dusunemedim tesekkur ederim deneyip haber vercem Hocam becermedim google apssi nerden bulcam 4.2.1 e gore ve nasil yuklicem

Şuan kurban dolayisiyla evdeyim okula gidince yatili kaliyorum iyi anlayan bi hocam var onla yapicam

Tepkiler: Bahadir_fb
    Konu Sahibi
Şuan kurban dolayisiyla evdeyim okula gidince yatili kaliyorum iyi anlayan bi hocam var onla yapicam
Hueawai turkiyeden rom a ulasilamiyor.

Rom linkini ekliyim belki ihtiyacın olur.

Teskkur ederim kardes huawei turkiye bi ara domaini odeyememisti oyle bi site yani

Mr.FSK

Üye
Kardeşim 5.0 sürümü ne zaman eklersin konuya acaba ? Bugün bi tekno sitesi haberinde gördüm yayınlanmış da.

AHKE

Üye
google play installerı yukluyorum instal reboota tıklıyorum ama öle kalıyor reboot yapmıyo yani