Google Play Store v5.1.11 Original + 5.1.11 Google play patched + mod installer

Konu Sahibi
Anlatimda ne yaziyorsa onu uygula digerlerine bakmana gerek yok.

Tepkiler: Ali ihsan Furat
Yok yani sadece burayı yapıyım dimi digerlirini yapmıyım

Tepkiler: Bahadir_fb
ben şimdi MODLU İNSTALLER GOOGLE PLAY olanı yüklicem bende internet fln yok yükledigim zmn herhangi bir lisans kontolü oyunu açtıgım zmn lisans hatasına takılmicam dimi birde yeniden başlatmam gerekmi

yok burayı yaptıktan sonra yeniden başlatmam gerekmi onu sordum installer uygulamasını acin ve ınstall and reboot tıklayın işlem tamamlanıyor

birşey daha sorabilirmiyim şimdi bende orjinal google play varda bunu yükliyimmi ORJİNAL GOOGLE PLAY
KURULUM

Cihazımda şuan google play son sürümü var

Teşekkürler Arkadaşım ben yükledim google play modunu dediklerini yaptım reboot tıkladım biraz durdu sonra tablet yeniden başladı ama açtım gt racing 2 benden gene data dosyalarını indirmemi istedi

Konu Sahibi
Teşekkürler Arkadaşım ben yükledim google play modunu dediklerini yaptım reboot tıkladım biraz durdu sonra tablet yeniden başladı ama açtım gt racing 2 benden gene data dosyalarını indirmemi istedi

Data dosyası olmadan oyunu nasıl oynamayı planliyorsun?

obb si var ama şimi gangstar rioyu yüklüyorum obb ilebakayım bunda sorun olcakmı

Konu Sahibi
obb si var ama şimi gangstar rioyu yüklüyorum obb ilebakayım bunda sorun olcakmı
Data dosyalarını bu konu ile alakası yok

Oyun apk dosyasını yukledikten sonra data dosyasını eksiksiz bir sekilde dogru konuma atmalisin yoksa tekrar indirmeni ister

yaptım obb ye attımdedigim gibi şimdi gangstar rioyu yüklüyom bakayım bunda hata vercekmi