ahmetsuha525000
Üye
Google Play Store Sorunu
Beyler 1 Hafta önce google hesabımı kaybettim ve telefon şifreliydi. Kendim telefonu formatladım ve şifre kalktı. Fakat Google Play'de sorun var. Önce yeni bir hesap açtım herşey normaldi. Genellikle 12 saat sonra Tüm Uygulamalar sekmesinden Adobe Flash Player, Maps, Kies Air vs. güncelleniyordu. Fakat üstünden 2 gün geçti hala yok. Flash Player falan gözükmüyor. Tüm Uygulamalar menüsü boş. Bilgisayardan Google Play'e girdim ordada ülkeniz desteklenmiyor diyor. Eskiden telefonda 12 saat sonra uygulamalar görünüyor fakat bazılarında Bu Uygulama Ülkenizde Kullanılamamaktadır yazıyordu fakat bir müddet sonra açılıyordu. Yapmadığım şey kalmadı. Yeni hesaplar açtım hem PC üzerinden hem Telefon üzerinden, başka hesaplarla eşleştirdim, Odinle sistemi yeniden kurdum fakat olmuyor. Lütfen birşey önerin. Yazında aynı şekilde eski telefona 8-9 kez format atıp Play hesabı kurmuştum fakat böyle birşey ilk defa başıma geliyor. Bide eskiden PCden Google Hesabı açıp telefondanda oturum açınca anında Tüm Uygulamalarda görünüyordu. Neyse çok uzattım herhalde. Son birşey daha 2 Hafta önce açtığım hesapta görmüştü. Yani son 2 haftadır görünmüyor. Lütfen yardım edin. Telefonun tüm uygulamalarının güncel olması benim için çok önemli.
Yardımlarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER.
Yardımlarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER.