Haber Google Play Store, kısa süre içerisinde yeni bir tasarıma kavuşacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Play Store, kısa süre içerisinde yeni bir tasarıma kavuşacak
Bence gayet güzel olmuş :sirit:

Google, çok yakında Play Store’un tasarımında değişikliğe gidecek…


Google, bir süredir Android adı verilen mobil işletim sistemini geliştirirken, açık kaynak kodlu olması bu işletim sisteminin Samsung, HTC, Sony, LG gibi sayısız firma tarafından tercih edilmesine neden oluyor.



Diğer taraftan kullanıcı açısından bakacak olursak eğer, Google Play Store üzerinden sayısız uygulama ve oyun, Android cihaz kullanıcıları için sunulmuş durumda.

Google, kısa bir süre önce yeni işletim sistemi sürümü olarak Android 6.0 Marshmallow’u yayınladı. İlk planda bu işletim sistemi ile gelen cihazlar firmanın yeni akıllı telefon modelleri Nexus 5X ve Nexus 6P olurken, ayrıca daha önceki bazı Nexus modelleri ve Android One modeller içinde güncelleme olarak sunulmaya başlanmıştı.

Gelen bilgilere göre Google, yeni Android 6.0 Marshmallow’un ardından şimdi de Google Play Store’un tasarımını değiştirmeye hazırlanıyor.



Henüz ne zaman sunulacağı belli olmayan bu yeni tasarımın detayları ise Google’da yazılım mühendisi olarak çalışan Kirill Grouchnikov’dan geldi. Grouchnikov, Google+ üzerinden yeni Google Play Store tasarımına dair bazı görselleri paylaştı.

Yeni tasarımda iki ana sekme olarak oyunlar ve uygulamalar ile eğlence sekmesinin yer aldığı görülüyor. Ayrıca Play Store’a yeni animasyonlar da renk getirecek.

Google Play Store, kısa süre içerisinde yeni bir tasarıma kavuşacak - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Android marketin ilk halini görünce duygulandım:agla2:
 
0MG90

0MG90

Üye
Appstore'a benzemiş
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Apk çıksaydı yüklerdik be
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
android 2.1 de kullanmaya başlamıştım o zamandan bu zamana ne kadar çok android market değişti ve bence git gide güzel oldu :sirit:
 
  • Beğen
Tepkiler: kaankulahli


Üst Alt