Google Play Store Ebeveyn Denetimi Nasıl Açılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Play Store Ebeveyn Denetimi Nasıl Açılır ?
Artık yeni doğan çocuklar direkt olarak teknoloji ile haşır neşir olduğu için büyük bir tehdit altında diyebiliriz. Derin bir deniz gibi olan internet sebebiyle çocuklar küçük yaşta zararlı içerikler ile karşı karşıya kalabiliyor. Bu gibi durumların yaşanmaması adına birçok firma çocuk güvenliği için farklı yazılımlar ve özellikleri kullanıcılarına sunuyor.

Bu kapsamda içerisinde yüz milyonlarca oyun ve uygulama bulunan Google Play Store mağazası da çocukların zararlı içeriklerden uzak durması için bir takım önlemleri kullanıcılarına sunuyor. Eğer sizde çocuk sahibiyseniz veya telefonunuzu tanıdığınız çocuklara çok fazla veriyorsanız bu ayarları yaparak onların telefonunuz üzerinden Google Play Store içerisinde yer alan zararlı olabilecek uygulama veya oyunlara ulaşmasını engelleyebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Google Play Ebeveyn Denetimi özelliğini kullanmak için cihazınızdan uygulamayı açın ve sol üst taraftaki açılır menüye girin. Ardından en altta yer alan ayarlar kısmına girin. Sonrasında karşınıza yukarıdaki gibi ebeveyn denetimi menüsü gelecekti buradan kısıtlamaları dilediğiniz gibi yaparak çocukların zararlı içeriklere ulaşmasını engelleyebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: bveo1990, Mesut Aktaş ve rear2011


rear2011

rear2011

Üye
Teşekkür ederiz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve TheNightMare.


Üst Alt