Öneri google play store durduruldu hatası :/

Sponsorlu Bağlantılar

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
uygulama bende yuklu degil ama menusunde uygulamalar gorunuyordur taşıma islemini yap yada root xplorer ile system apps icine apk tasi restart yap nasil kolayina geliyorsa
Ya taşı dedim kartı böl falan dedi anlamadım bn onu bnde direk sistem uygulamsdı yap dedim açıldı bu sefer ams inanılmax yavaş aramslarda mesela whatsapp ı arattım 10 dk dir arıyo
uygulama bende yuklu degil ama menusunde uygulamalar gorunuyordur taşıma islemini yap yada root xplorer ile system apps icine apk tasi restart yap nasil kolayina geliyorsa
Ya taşı dedim kartı böl falan dedi anlamadım bn onu bnde direk sistem uygulamsdı yap dedim açıldı bu sefer ams inanılmax yavaş aramslarda mesela whatsapp ı arattım 10 dk dir arıyo

yaren_dede

yaren_dede

Üye
freedom pasif yaptinmi.
internet baglantisi kuramiyor olabilir

yaren_dede

yaren_dede

Üye
o zaman
Root Explorer ile /system/etc/ içine girip hosts dosyasını sil yeniden baslat cihazi

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
o zaman
Root Explorer ilMbps/system/etc/ içine girip hosts dosyasını sil yeniden baslat cihazi
Hosts u çook önce silmiştim zaten o yavaşlığın sebebi netimin kotası bitmiş 1 mb1 mbps ye düşmüş netin hızı yani sorun çözüldü çok saol dostum yardımların için

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Takipçi Satın Al

Üst Alt