deadboringQ7
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lucky patcherle sistem dosyası olarak yükle teli yeniden başlat tamamdır.birde girerken freedoma gir ayarlardan pasif duruma getir..bsktın gene olmadı marketin apk sini normal yükle dene..
Lucky patcherle sistem dosyası olarak yükle teli yeniden başlat tamamdır.birde girerken freedoma gir ayarlardan pasif duruma getir..bsktın gene olmadı marketin apk sini normal yükle dene..
Dediğin işlemi nasıl yapacağım hakkında biraz bilgilendirebilirmisin çünkü programa yabancıyım biraz ? (Lucky patcher )
Program ingilizceymiş yahu bulamadım gittigoogle playi tekrar sistem uygulamasi yap ve freedomu yukleyip pasif yap duzelecektir buyuk olasilikla
Program ingilizceymiş yahu bulamadım gitti
Luck patch ya ss nasıl atacam orda bi görseydin sen ?hangi program ing.
Google play store basılı tutunca şunlar gelioluky turkce zaten guncelle uygulamayi
İstesemde güncelleyemem zaten play store yokluky turkce zaten guncelle uygulamayi
Taşıma ne için yani play store la alakası var mı yani ?dostum o ekran bende gelmiyor bilemiyorum.
titanium backup kullanabilirsin tasima islemi icin
alttaki uygulamayida kullanabilirsin
Link2SD v3.3 (SD Karta Uygulama Taşıma) - MaxiCep
Taşıma ne için yani play store la alakası var mı yani ?
İlk başta söylediğim gibi programa yabancıyım k.b şimdi bu taşıma olayı nasıl olacak yani tel hafızasından hafıza kartına taşıma gibi bi şey değil demi ?sistem uygulamasi yapacaksin.
luky ile ne yapmaya calisiyordun?
İlk başta söylediğim gibi programa yabancıyım k.b şimdi bu taşıma olayı nasıl olacak yani tel hafızasından hafıza kartına taşıma gibi bi şey değil demi ?
Dostum o programı yükledim şimdi ne yapmam gerekiyor pşay storu bulup taşımamı yapıcam ?evet sag cebinden alip sol cebine koyacaksin
Dostum o programı yükledim şimdi ne yapmam gerekiyor pşay storu bulup taşımamı yapıcam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?