Google Play Store 1 milyon uygulama ile en büyük uygulama mağazası oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Google Play artık daha hassas olmaya çalışıyormuş uygulama başı markete koymak için 25$ alıyormuş yeni uygulamalardan. Bu biraz da olsa çöp uygulama sorununu çözülür ama yine de sağlam temizlik yapılmalı.

partyhard

Üye
Google Play artık daha hassas olmaya çalışıyormuş uygulama başı markete koymak için 25$ alıyormuş yeni uygulamalardan. Bu biraz da olsa çöp uygulama sorununu çözülür ama yine de sağlam temizlik yapılmalı.
çok uzun zamandır istiyo o parayı

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Symbian kullanmis biri olarak sikayetim yok :D Ama viruslu cok uygulama var bi arkadasin da dedigi gibi cok izin istiyor

partyhard

Üye
daha androidden bilgisi çalınan falan olmadı bu virüsler nerde bi onu anlamadım ben. uygulama izinlerini takmaya gerek yok zarar gelmez sıkıntı yapmayın

Kerim.

Kerim.

Üye
yarisi cop

- - - Eklendi - - -

ama ne ararsan buluyorsun

achambo

achambo

Üye
telefon görüşmelerini niye istiyoki oyunlar onu anlamıyorum

Türe

Türe

Üye
Kalite olarak hala çok geride.

ahmetsclk

Üye
Yarısı kopya uygulama

stoch94

Üye
Yarisi wallpaper zaten :D

kapakli511

kapakli511

Üye
her türlü iddasına varım en az 200.000 i +18 japon sex :D

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Gereksiz uygulama yuzunden saglam olan gun yuzune cikmiyor ya.Ama uygulama kalitesi bakimindan kesinlikle Apple'a kafa tutamaz ama Google ile Apple arasinda biraz da tecrube farki var diyebilirim.

larten123

larten123

Üye
Az olsun, öz olsun, güvenilir olsun diyorum. Apple Store tek geçer.

partyhard

Üye
öyle bi konuşuyonuzki appstore 900bin mükemmel uygulama. klasik bi iphoneda olan uygulamalar face twitter whatsapp instagram ve temple run. haber vardı appstore da tam yüzdesini hatırlamadığım bi kısım zombi diye

Üst Alt