ANIL
Admin
Google Play Store 1 milyon uygulama ile en büyük uygulama mağazası oldu
Akıllı telefon ve tablet pazarında özellikle de mobil işletim sistemleri arasında kıyasıya rekabet devam ediyor. Her ne kadar bir çok farklı mobil işletim sistemi olsa da Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemi ile Apple tarafından geliştirilen iOS işletim sistemi arasında ki mücadele en fazla dikkat çekeni oluyor.
Gelen son bilgilere göre Apple iOS için uygulama ve oyunların sunulduğu App Store‘u Google’ın Play Store mağazası geçti. Google Play Store’da yer alan 1 milyondan fazla uygulamaya karşılık, Apple‘ın App Store‘u 900 binde kaldı.
Google Play Store dijital kitaplar, milyonlarca şarkı ve binlece film ile tam bir eğlence merkezi olarak karşımıza çıkıyor.
Mobil işletim sistemleri arasında değerlendirmede sundukları uygulama sayısı ve çeşitliliği en önemli faktörler arasında yer alıyor. Google, bugün gerçekleştirdiği Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi sürümü ve yeni nesil Nexus 7 tablet tanıtım etkinliğinde Google Play Store çevrim içi uygulama mağazası hakkında da bilgiler verdi.Gelen son bilgilere göre Apple iOS için uygulama ve oyunların sunulduğu App Store‘u Google’ın Play Store mağazası geçti. Google Play Store’da yer alan 1 milyondan fazla uygulamaya karşılık, Apple‘ın App Store‘u 900 binde kaldı.
Google Play Store dijital kitaplar, milyonlarca şarkı ve binlece film ile tam bir eğlence merkezi olarak karşımıza çıkıyor.