Google Play Movies ve Youtube’a 500 Paramount filmi eklendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Movies ve Youtube’a 500 Paramount filmi eklendi
Arama motoru devi Google, geçtiğimiz günlerde Android Market ismini sonlandırmış ve Google Play olarak yeni bir dönem başlatmıştı. Google’ın amacının Android uygulamaları ile sınırlı kalmayıp, Google Play üzerinden film, kitap, müzik gibi bir çok alanda hizmet sunmaktı.
Google son günlerde özellikle Film kütüphanesinde bulunan film sayısını arttırabilmek için harıl harıl çalışıyor. Neredeyse 9000 filme ulaşan Google, Hollywood’un ünlü yapımcı şirketlerinden çoğunu bünyesine almış durumda. Hollywood yapımcılarından bir tanesi olan Paramount ile anlaşan Google, Google Play Movies kütüphanesine 500 adet film daha ekleyecek.
Google filmlerini bilgisayar üzerinden Youtube’den kiralayarak izlyebilir, ya da Android cihazı bulunanlar Google Play Movies üzerinden tüm filmlere ulaşabilirler.
Paramount Pictures The Godfather, Hugo, Transformers gibi isimleri bünyesinde barındırıyor.
Ücretlere bakacak olursak eğer 48 saatlik kiralamalar filmin HD ya da SD olmasına göre 2.99$ ile 4.99$ arasında değişen fiyatlarla film severlere sunuluyor.

ibrother

ibrother

Üye
film'leri zati bedava izliyoruz niye para verelim ki. Ama google iyi düşünmüş kitap olayı güzel bence. Kendini geliştirmiş.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
adamlar cidden iyi iş çıkartıyorlar gelişim devam ettiği sürece hem içerik zenginleşiyor hemde kullanıcı sayısı artıyor iosu asla kötülemem mükemmel bir işletim sistemi içerik zenginliğinde ve stabil çalışmada ama google play uygulama artışıyla ve ıcs gibi yeni yazılımlarla sanırım android yakında iosu devirecek 1.sıraya geçecek

mancukya

Üye
Amazon yakalamak icin ugrasiyorlar ama biraz zor olucak. Ben Google severim ama Androidi dogru bir raya ve para getirecek sisteme oturtamadilar hala.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Amazon yakalamak icin ugrasiyorlar ama biraz zor olucak. Ben Google severim ama Androidi dogru bir raya ve para getirecek sisteme oturtamadilar hala.

ben androidden bir cacık olmaz diyordum şimdi android kullanıyorum ve iosu neredeyse hiç aramaz oldum android market türkiyeyede açıldı ve her geçen gün daha da iyileştiriliyor düzenleme olarak ve film vs. zenginleştirilerek eminim zamanla çok daha yerli yerinde ve gelişmiş olacaktır

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
adamsin google.

klongs

klongs

Üye
samsung sagolsun ben bunlari belese izliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt