Öneri Google play kendi kendine oyun indiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

tugbatan

Üye
    Konu Sahibi
Google play kendi kendine oyun indiriyor
S4 kullanıcısıyım. Bir süredir telefonum google play den kendi kendine oyun indirmeye başladı. Telefona format attim farklı bir hesap açtım ama sorunum düzelmedi. Mecburen ayarlardan erişimi durdurdum. Bu sorunu başka yaşayan yada yardımcı olabilecek var mı?

ilhamikd

ilhamikd

Üye
google playa gir ordan ayarlarina gir otomatik guncelleştir secenegini otamaik guncelleśtirme diye ayarla

• Beğen
Tepkiler: tugbatan
utkubilal

utkubilal

Üye
ayarlar/hesap veya senkronizasyon/google' secin, uygulama verileri diye bir secenek olmasi lazim en altta onun tikini kaldirin.

• Beğen
Tepkiler: tugbatan

tugbatan

Üye
    Konu Sahibi
Ikisini de denedim şimdilik indirme yapmıyor inş böyle de devam eder teşekkürler yardımınız için
Benim tel yine oyun indirmeye devam ediyo malesef :( internet paketim kendi kendine bitiyo bu yüzden ne yapicam bilemedim

rimex

Üye
Play stor u kaldırabiliyorsan telden kaldır

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Root varsa firewall programı kullanabilirsin. Google playin mobil data kullanmasını engellersin.

tugbatan

Üye
    Konu Sahibi
Play stor u kaldırabiliyorsan telden kaldır

telefondan kaldiramiyorum sadece devre dışı bırakabiliyorum öyle kullanıyorum şuan

Root varsa firewall programı kullanabilirsin. Google playin mobil data kullanmasını engellersin.

Root yok çokta bilgim yok bu konuda malesef. Daha önce böyle bi sorunum yoktu garantiye gitti geldi böyle oldu ve sadece oyun indiriyor. Devredışı bırakınca problem yok gözüküyor

Üst Alt