Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaGoogle Play indirilemedi
Sponsorlu Bağlantılar
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
Google Play indirilemedi
Arkadaşlar google play'den uygulama veya oyun indirirken bu hata çıkıyor hesabı kaldırıp tekrardan girince oluyor ama bi süre sonra yine aynı hata çıkıyor tamamen çözümü yok mu acaba ?
M.F.E
Üye
Bendede ayni hata var indirelemedi dediginde yeniden yukle diyince yukleniyor Google play in guncellemelerini kaldirip veriyi silmeyi dene duzelebilir.
Nextman
Emekli Yönetici
Bu hata için düzeltme yayınlanacak tekrar indir dediğinizde indirmeyi yapar
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
O yöntemleri biliyorum zaten umarım sorun giderilir
Google hesabınızı cihazınızın ayarlarından ve Google üzerinden silin. Daha sonra cihazınızı yeniden başlatın ve yeni hesabınızı baştan ekleyin. Daha sonra uygulamalar bölmesine gidip Google hesabınızdaki verileri temizleyin ve durmaya zorlayın.
Google hesabınızı cihazınızın ayarlarından ve Google üzerinden silin. Daha sonra cihazınızı yeniden başlatın ve yeni hesabınızı baştan ekleyin. Daha sonra uygulamalar bölmesine gidip Google hesabınızdaki verileri temizleyin ve durmaya zorlayın.
Kaldırıp kurdunuzmu hiç ? Üstelik rom değişimi update ve yüklenen uygulamalar sonrası oluşan bir sorun bu herkeste olacak diye bir husus yok
The Shadow
Üye
Bu hata bende google playde isik hiziyla ekrana basinca geliyor Yavas yavas girince pek olmuyor bu hata.
mesut1979
Üye
bu hata bazen geliyor ve sonra düzeliyor gecen hafta birkac gün bendede oldu sonra birdahada olmadi yükaridaki yazilan yöntemleri bende yaptim ama hicbirisi care olmadi.
RowneSM
Üye
Her gün en az 3 - 4 kez bu hata ile karşılaşıyorum, pek ciddiye almam sonuç olarak tekrar indir dediğinde indiriyor. Bunu düzeltecekleri kesindir ama.
Kontrol
Üye
Bende bu sorun olduğu zaman wipe yapıp, kullandığım romu bir daha flashladim.
Şuan hiçbir sıkıntı yok.
Deneyin, belki de sizin sorununuz da çözülür.
NextWorld
Üye
Aynen romdan roma değişiyor.
Birde DNS ayarları etkiliyebiliyor bilginiz olsun.
Host dosyasınıda silmeyi deneyebilirsiniz.