Google play Cihazımı tanıtamıyorum, APK olarak yüklediğimde hata verip kapanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrahcey

Üye
    Konu Sahibi
Google play Cihazımı tanıtamıyorum, APK olarak yüklediğimde hata verip kapanıyor.
Telefon
Galaxy S GT-I9000

google play de , gmail de aradım taradım fakat cep telefonu nereden tanıtılıyor bulamadım.
Sitedeki apk dosyaları çalıştırdığımda, uygulama hatalı diyip kapanıyor.

GL to SD lazım buda google play de var. apk olarak bulamıyorum. Gameloft oyunlarını SD karta atmam için..
Ayrıca Google play de birçok istediğim uygulama var.

Android 2.2 kullanıyorum.

yasinzz

Üye
banada hata veriyor konu actm simdiye kadar 1 kisi cevapladi.

klongs

klongs

Üye
android sürümün eski ondan olabilir

hotlock

hotlock

Üye
bnim telefon HTC wildfire normalde olmadi gereken surum degil cyanogenmod7 yukledim surum 2.3.7 :)

cyanogen mod da google uygulamaları çalşmaz. google uygulamaları dosyasını bulup rom yükler gibi yükle sorun çözülür.

yasinzz

Üye
cyanogen mod da google uygulamaları çalşmaz. google uygulamaları dosyasını bulup rom yükler gibi yükle sorun çözülür.

birz daha acik anlatirsan sevinirim simdiden tesekkurler.

hotlock

hotlock

Üye
market , google maps , gmail gibi şeyler cyanogen modu yüklediğin zamn çalışmaz. bunu için bu dosyaların rom şeklinde hazırlanmış bir paketi var bunu recovery moddan rom yükler gibi yükleyeceksin.

yasinzz

Üye
market , google maps , gmail gibi şeyler cyanogen modu yüklediğin zamn çalışmaz. bunu için bu dosyaların rom şeklinde hazırlanmış bir paketi var bunu recovery moddan rom yükler gibi yükleyeceksin.

kardesim cok saol recovery moddan yukledim hersey sorunsuz calisiyor emeklerin icin tesekkurler.

bursa1616

bursa1616

Üye
Ardadaşlar angry birds rio uyumlu değiş diyor bilgisi olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt