Google Play Bedava Gold,Cash,Premium Almak /// BOMBA PAYLAŞIM //// Root Gerektirir// freedom-0.9.0

Serhan

Üye
Aptoide en iyisibence

powled

Üye
ben programı yükledim ancak japonca yazılar var ne yapmam gerekiyor ben programı yükledim ancak japonca yazılar var ne yapmam gerekiyor

guwen35

Üye
Clash Of clansta işe yarar mı acaba bu program

kanat_58

Üye
freedoom online oyunların çoğunda işe yaramaz glu ise sadece glu nun yaptığı oyunlarda işe yarar

Freedom googl hesapsiz acilmiomu

prooxx

Üye
Arkadaslar growtopia oynunda freedom işe yariomu acil lazim

wadddd

Üye
Bazı oyunlar ve programlar freedomda gözükmüyor önceden whatsapp gözüküyordu girip 1 yıllık abonelik almıştım şimdide aynısını yapmak istiyorum

w-n0ny

Üye
Herşey sağlam çalışıyorr watsappta 5yıllık Üyelik aldım maçkolikte Pro aldım inş bişey olmaz

kanat_58

Üye
Bişey olmaz merak etmeyin ben 3 senedir kullanıyorum freedom içinde görünmesine gerek yok freedom arka planda çalıştığı sürece satın alabilirsiniz ayrıca aptiode ve blackmart tan ücretli oyun ve uygulamaları üctetsiz yükleyebikirsiniz son olarak luckypatcher ilede ücretsiz satın alabalirsiniz üstelik root gerektirmiyor

Gallahad

Üye
hocam tabletimi dün rootladım bugün bu freedom u kurucaktım paket yükleyici durduruldu hatası aldım bunu direk mobogenie tarzı biryerden indirebilirmiyim varmı başka bir linki