gnctrkcll1
Üye
-
Konu Sahibi
-
Fabrika ayarlarina donmek ise yaramqdigenerallerde olan bir hata neler neler yaptım çözemedim çok uğraştım tek çare fabrika ayarlarına alman
4.2icin google play servislerini indirdim root explolerla system/app klasorune kopyaladim senin dediinin farkli yontemi olan bu islem ise yaramadiCozumu yokmu bununnroot atip system app romeverı kur google playi kaldirip(ve onun uzantilarini) internetten google playi tekrar indirip o program ile tekrar sistem uygulamasi olarak kur
Marketoleri mecburen kullaniorum fakat oynadiim online oyunlarda vs ise yariorduHiç olmadi mecbur alternatif marketlere yönel
Tarayicidan oturum acmiyor gmail hesabima erisemiyorum google hesabini silip tekrar giris yaptim fakat gene ise yaramadiBBirde gmail hesabima giris yapamiorum sorun nedir acaba???Sanırım Hesapla Alakalı Normal Tarayıcıdan Google Oturumunu aç.
Tekrar Google Playe girmeye dene.
Bağlı olduğunuz wifi Sınırlı erişim veriyor olsa gerek.
Başka Modeme bağlanmayı deneyin.
Olmadı
Ayarlardan Google Hesabını silip Yeniden Giriş yapın sorun muhakkak çözülecektir.
Olmadi denedimBağlantıda sorun var farklı wifi deneyin
Gmail hakkinda arstirma yapiorum fakat bu sorun hakkinda pek bisey yokBilemiyorum fakat sorun Gmaile bağlanmamadır.
Bu şekilde arama yapın.
Bu hata olması normal. Tablete root attıysanız veya mdm yi sildiyseniz sonra tableti kullandıysanız canınızın sıkıntısından tableti formatlarsanız böyle olur. Mdm yi silerken play store ın bağlantısını da silmiş oluyorsunuz. Tüm yöntemleri deneseniz bile play store in çalışması imkansız. Benimkide öyle oldu. Şuan APTOİDmarket i kullanıyorum. Bence APTOİDE i indirin. Paralı uygulamaları da bedavaya indirirsiniz. Yada benim siteden indirinMerhaba, general mobile etab 4 (meb tableti) kullaniyorum. Fakat cihazdan sadece google playe baglanamiyorium. Her giris denememde ekteki hatayi ayorum. Bunun icin internetten 4.2 icin oogle play service uygulanalarini indirdim onlari kurdum fakat hala sorun cozulmedi. Yardimci olbilecek var mi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yazdığım metin GENERAL MOBİLE E-TAB 4 İçindirBu hata olması normal. Tablete root attıysanız veya mdm yi sildiyseniz sonra tableti kullandıysanız canınızın sıkıntısından tableti formatlarsanız böyle olur. Mdm yi silerken play store ın bağlantısını da silmiş oluyorsunuz. Tüm yöntemleri deneseniz bile play store in çalışması imkansız. Benimkide öyle oldu. Şuan APTOİDmarket i kullanıyorum. Bence APTOİDE i indirin. Paralı uygulamaları da bedavaya indirirsiniz. Yada benim siteden indirinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbenim sitede pek oyun yok. Boş yere uğraşmayın play store ın çalışması imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?