Haber Google Pixel kullanıcılarından kamera sorunu bildirimleri geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Pixel kullanıcılarından kamera sorunu bildirimleri geliyor
Google'ın yeni Pixel akıllı telefonlarında kullanıcılar kamera ile ilgili sorunlar rapor ediyor.



Google, geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde yeni iki akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu. Bu cihazlar önceden sunulan Nexus ailesi bünyesinde gelmezken, firma Google Pixel ve Pixel XL isimleri ile cihazlarını sunmayı tercih etti. Bu yeni akıllı telefonlar ekran ve batarya dışında benzer donanım özelliklerine sahipler.



Google, Ekim ayı sonlarına doğru Pixel modellerini bazı önemli pazarlarda da satışa çıkarmıştı. Bir çok cihaz gibi bu akıllı telefonlar için de bazı sorunlar da Google Pixel kullanıcıları tarafından ifade edilmekte. Bunlar arasında özellikle de kamera ile ilgili problemler öne çıkıyor. Daha önce Halo etkisi ya da güneş ışığı etkisi olarak bir sorun rapor edilmişti.

Fox üzerinden de gelen bir habere göre kamera uygulamasında pembe ya da mor çizgiler ortaya çıkıyor. Bu durumun her zaman yaşanmadığını da belirtilmekte. Ayrıca renklerle ilgili de sorun görünmekte.



Google Pixel akıllı telefon, 5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel, Google Pixel XL ise 5.5" büyüklüğübde 2560x1440 piksel Quad HD ekrana sahip. Qualcomm tarafından geliştirilen dört çekirdekli işlemci ve Adrno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 821 yonga setinden güç almakta.

Akıllı telefonların sistem belleği 4GB olarak belirlenmiş ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB / 128GB olmakta. İşletim sistemi Google Android 7.1 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihazlar metal kasa içerirken, parmak izi tarayıcısı da bulunuyor.
Google Pixel kullanıcılarından kamera sorunu bildirimleri geliyor
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yazılımsal Gibi
 


Üst Alt