Haber Google Pixel cihazlar yeni görseller geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google Pixel cihazlar yeni görseller geldi
CarPhone WareHouse, Google Pixel akıllı telefonları sızdırdı.



Google, yarın yeni iki akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenecek olan bu etkinlikte Google Pixel ve Pixel XL adındaki yeni cihazlar gün yüzüne çıkacak.



Duyuru yaklaştıkça cihazlar hakkında bilgiler de gelmeye devam ederken, Kanada üzerinden cihazların resimleri gelmişti. Kanada'da faaliyet gösteren cep telefonu operatörleri Bell ve Telus cihazın görsellerini yanlışlıkla yayınlamıştı. Ve şimdi de İngiltere'de önemli perakende satıcılarından olan CarPhone WareHouse, Google'ın Pixel modellerinin görsellerini sızdırdı.

Ayrıca cihazların teknik özelliklerine dair de bilgiler geldi. Google Pixel akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Cihazın yonga seti ise 2.15Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 821 olmakta.



4GB sistem belleği ile gelen Google Pixel 12MP arka kamera ve 8MP ön kamera içeriyor. 143.8 mm x 69.5 mm x 8.6 mm ölçülerine sahip olan ve 143gr ağırlık ile gelen akıllı telefon Google Android 7.1 Nougat üzerinde çalışıyor. Ayrıca batarya da 2.770mAh olarak yer alıyor.

Diğer model Google Pixel XL ise 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğe sahip. 154.7 mm x 75.7 mm x 8.6 mm ölçülerle gelen akıllı telefon 168gr ağırlığında ve batarya ise 3.450mAh. Diğer özellikler ise Google Pixel ile aynı.

Google Pixel cihazlar yeni görseller geldi
 


Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ekran gövde oranı sanırım %60 falandır:)
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
tasarımla kim ilgileniyor merak ediyorum
ne zaman görsem eski crt ekranlar geliyor aklıma
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gördüğüm en çirkin telefon bunlar.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Ekran gövde oranı sanırım %60 falandır:)
Telefon ların çerçevesi işe ilgili bugün çok güzel bir espri gördüm;
"Google Pixel ve Pixel XL'nin adını Bezel ve Bezel XL olarak değiştirmeli " demiş elemanın birisi. :kop:
 
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, Buğra ve Esendağlı
skylinegti

skylinegti

Üye
Bu kadar kötü telefonlar tasarladığı için google ı tebrik etmek gerekir çinli markalar bile daha güzel telefonlar yapıyorlar...
 
furyzer0

furyzer0

Üye
Tasarım görecelidir ama ekran gövde oranına bir şey diyemiyorum.

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition
 
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Invoke

Invoke

Üye
Özellikleri gayet iyi, her ikisi de amoled ekran kullanıyor. Snap820/4GB Ram, kamerasını zaten 6P'den takip edenler bilir, en iyilerden denebilir kesinlikle ama tasarım... Önden bakınca bildiğimiz iPhone 4S. Fiyat uygun olsa tasarımı tolere ederdi bence ama fiyat da çok yüksek. Google, biraz iPhonelaşmaya çalışıyor gibi. Uygun fiyatlı, yüksek özellikli nexuslar 2013'de kaldı...
Memlekete gelecekler mi zaten soru işareti, gelse bile bu fiyatlarla çok alıcı bulmaz herhalde.


Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Üst Alt