Google Pixel 3 XL'nin Tasarımı Yeniden Bir Render Görüntüsünde Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Pixel 3 XL'nin Tasarımı Yeniden Bir Render Görüntüsünde Ortaya Çıktı
Google Pixel 3 serisinin tanıtılmasına az bir süre kala Pixel 3 XL modeline ait yeni bir render görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde kılıf içerisinde net bir şekilde Pixel 3 XL görülüyor.


Google'ın üçüncü nesil Pixel serisi modellerini önümüzdeki aylarda resmi olarak tanıtması bekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda birçok kez gündeme gelen ve sızıntılar ile ortaya çıkan Pixel 3 ve Pixel 3 XLmodelleri arasında en çok Pixel 3 XL modeli dikkat çekiyor. Bugün tekrar kılıf içerisinde görünen Pixel 3 XL özellikle geniş çentiği ve çift kamerası ile dikkatleri üzerine çekiyor.

https://www.maxicep.com/google-pixel-3-ve-pixel-3-xlnin-tanitim-tarihi-belli-olmus-olabilir
Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nin Tanıtım Tarihi Belli Olmuş Olabilir
Kılıfıyla beraber sızdırılan Pixel 3 XL diğer birçok cihaza kıyasla daha geniş bir çentiğe sahip gibi görünüyor. Bu çentiğin içerisinde çift ön kamera ve bir ahize yer alıyor. Kılıftan yola çıkarak telefonun tek bir arka kamera ve arkada bir parmak izi okuyucusu ile geleceğini söyleyebiliriz. Henüz tam istenilen performansı veremeyen ekrana gömülü parmak izi okuyucusunun Pixel 3 serisinde kullanılması beklenmiyor.



Yeni render görüntüleri daha önce ortaya çıkan görüntüler ile büyük benzerlikler taşıyor. Bu sebeple cihazın gerçekten de böyle bir tasarımla geleceğini söyleyebiliriz. Pixel 2 serisinde yer alan çift hoparlörlerin Pixel 3 serisi ile devam edeceğini söyleyebiliriz. Her iki modelde altta ve üstte yer alan hoparlörler sayesinde iyi bir ses deneyimi sunacak.



Google gibi Android'in sahibi bir firmanın neden halen ısrarla tek arka kamera kullandığını bilmiyoruz. Elbette tek kamera kullanmasına karşın Pixel cihazları yazılımsal olarak çok iyi portre çekimleri yapabiliyor.
Google Pixel 3 XL'nin Tasarımı Yeniden Bir Render Görüntüsünde Ortaya Çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve BLasTeaR


Üst Alt