Google Pixel 2'nin Yeni Görselleri ve Videosu İnternete Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Pixel 2'nin Yeni Görselleri ve Videosu İnternete Sızdırıldı
Google'ın bu yıl piyasaya sunmayı beklenen yeni akıllı telefonu Pixel 2 için yeni görseller ve video internete sızdırıldı.



Google, geçtiğimiz yıl Tayvanlı firma HTC tarafından üretilen Google Pixel ve Google Pixel XL akıllı telefonları ile karşımıza çıkmıştı. Bir süredir bu iki akıllı telefonun halefi olacak modeller hakkı da bazı söylentiler internet ortamında yayılmaya başlamıştı. Bazı görsel sızıntıları da ortaya çıkan Google Pixel 2'nin bugün yeni görüntüleri ve bir de videosu internete sızdırıldı.

Bu görseller ve video, internete sızdırılan görüntüler, bilgisayar destekli çizimler ve OnLeaks adlı twitter kullanıcısının iddia ettiği boyutlar baz alınarak hazırlandı.

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL için söz konusu boyutlar, Pixel 2 için 157.6x76.3x7.9mm (kamera çıkı tası dahil 8.6mm) Pixel 2 XL için 145.3x69.3x7.8mm (kamera çıkıntısı dahil 8.2mm) civarında olacak.



Yeni görseller, daha önce Google Pixel 2 modellerine ait olduğu iddia edilerek yayınlanan görüntülerle uyumlu görünüyor. Videoda ise bu görüntülerin, yeni Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL tasarımlarını net bir şekilde ortaya koyuyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Google Pixel 2 akıllı telefonları resmi olarak gün yüzüne çıkmadan önce bir müddet daha beklememiz gerekecek. Google'ın yeni akıllı telefonları geçen yıl duyurulan Google Pixel modelleri ile aynı dönemde piyasaya sunulacağını varsayarsak, Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL, Ekim ayında,piyasaya çıkacak diyebiliriz.

Google Pixel 2'nin Yeni Görselleri ve Videosu İnternete Sızdırıldı
 


Üst Alt