Haber Google Pixel 2 Tasarımı Ortaya Çıkmış Olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Pixel 2 Tasarımı Ortaya Çıkmış Olabilir
Google fark etmeden yada bilerek temsili bir Google Pixel 2 tasarımını ortaya çıkarmış olabilir. Tasarımda ilk göze çarpan özellik ön tarafta iki hoparlör bulunuyor olması.



Çok yakın bir tarihte yani bir ay içerisinde Google tarafından yeni Pixel cihazlarının resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Yeni Pixel cihazları çok büyük ihtimal ile Snapdragon 835 işlemcisi ile gelecek. Çerçevesiz ekran tasarımına sahip olması beklenen cihazların ilk tasarım örneğine ilişkin bir görsel ortaya çıktı.

https://www.maxicep.com/google-pixe...f-kenar-sikistirma-ozelligi-ile-fccde-gorundu
Google Pixel 2, Android 8.0.1 ve Aktif Kenar Sıkıştırma Özelliği ile FCC'de Göründü
Bugün ortaya çıkan bir görsel direkt olarak Google uygulamasından alınmış bir ekran görüntüsünden oluşuyor. Sadece birkaç saat önce Google'ın veri aktarım uygulaması Google Play Store'a yüklendi. Şimdi ikisi arasındaki bağlantının ne olduğunu merak ediyor musunuz?



Yakından bakarsanız, o uygulamanın ekran görüntülerinde kullanılan Pixel cihazının ön tarafa bakan bir çift hoparlöre sahip olduğunu fark edeceksiniz. En iyi tahminimiz yaklaşan Pixel cihazları ön tarafa bakan bir çift hoparlörlere sahip olacak. Sizce Google Pixel 2 cihazları böyle bir tasarım ile gelecek olursa cihazlarla ilgili yorumlarınız nasıl olur ?

Daha önceki ortaya çıkan söylentiler Google Pixel 2 modellerinde en yeni nesil Snapdragon 836 işlemcisinin kullanılacağı yönündeydi fakat geçtiğimiz günlerde hatırlayacağınız üzere Qualcomm bir açıklama yapmış ve ortada Snapdragon 836 diye bir işlemcinin olmadığını söylemişti. Diğer söylentiler, Pixel cihazlarının 3.5 mm'lik bir kulaklık girişine sahip olmayacağını öne sürüyor. Her iki yeni Google Pixel 2 cihazının da 5 Ekim'de resmi olarak duyurulacağı ve ardından kısa süre içerisinde piyasadaki yerini alacağı iddia ediliyor.
Google Pixel 2 Tasarımı Ortaya Çıkmış Olabilir
 


Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Htc kopyası cihaz üretiyor tabi bu tasarım nasıl etkiler tahmin etmek zor
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Google htc'yi satın alacak haberleri dolaşıyor :eller:
Alırsa bu telefonlarda fazla tasarım beklememek gerek en azından google cihazı olucak buda bir alternatif güncelleme konusunda
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt