NEXUS
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet desteklenmiyorÜlkemizde çoğu özelliği desteklemiyor.
Cihazınıza Uyumlu Olmadığı İçin Sorun Yaratabilir.Biri indirip buraya ekleyebilir mi lütfen
Sorun çıkarırsa kaldırırız geri :-)Cihazınıza Uyumlu Olmadığı İçin Sorun Yaratabilir.
Ben Sana Link Atarım Birazdan
Bekle şuanda clean master iniyor launcherı apk yapıyomSorun çıkarırsa kaldırırız geri :-)
Biri indirip buraya ekleyebilir mi lütfen
Google+ Nexuslarda SilinmiyorPlay Music'i Kaldırırsan Müzik Dinleyemezsin. Bu arada sen zaten google asistan launcher'ı kullanıyorsun Nexus 5'Te direk kendi launcher'ı öle
Ben Hepsini Kullanıyorum ve Gayet Kullanışlı birde play musici silersen müzik dinleyemezsin nexuslarda böle birde ram yemiyor. Google+ Gereksiz olabilir fakat o olmadan play store'den indirme yapamazsın. google earth harita işlevini görmekte ve sokakları göstermekte.
yani birde android telefon kullanıyorsun google android'in yaratıcısı , fakat yine google'ı karalıyorsunuz.birde google+ olmasaydı google'un bütün hizmetlerine teker teker hesap açmakla uğraşıcaktın.
gmail'e aç , play store'ye aç , youtube'ye aç derken oldu sürüyle hatırlaman gerekn kullanıcı adı ve şifre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?