Ben Hepsini Kullanıyorum ve Gayet Kullanışlı birde play musici silersen müzik dinleyemezsin nexuslarda böle birde ram yemiyor. Google+ Gereksiz olabilir fakat o olmadan play store'den indirme yapamazsın. google earth harita işlevini görmekte ve sokakları göstermekte.
yani birde android telefon kullanıyorsun google android'in yaratıcısı , fakat yine google'ı karalıyorsunuz.birde google+ olmasaydı google'un bütün hizmetlerine teker teker hesap açmakla uğraşıcaktın.
gmail'e aç , play store'ye aç , youtube'ye aç derken oldu sürüyle hatırlaman gerekn kullanıcı adı ve şifre
Play music yok, müzik dinleyebiliyorum. Google earth kullanmıyorum siliyorum. Google+ gereksiz olabilir değil, bana göre gereksiz. Çünkü ben kullanmıyorum, eğer siz kullanıyorsanız telefonunuzda durması sizin için iyi bir şey olur. Ama ben kullanmadığım için boş yere yer kaplaması lüzumsuz bir şey.
Gmail aç, playstore aç, youtube aç ayrı ayrı şifre değil hepsi aynı hesap. Sadece Google+ uygulamasını silmekten bahsediyorum.
Ayrıca google androidi yaptı diye ne yapalım? Mesele karalamak değil. Ben gereksiz bulduğum şeyleri söyledim sadece.
Bu telefonda hafıza kartı desteği ve yok 16GBdan bana kalan 12.55GB alan var. Dahili bellek çok önemli oluyor bu durumda. Face Unlock'u dahi sildim, 10küsür mb. Eski telefonumda da silerdim. Lüzumsuz çünkü.