Google Nin Kazancina Ortak Olmak Istiyorsaniz Okuyun...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
Google Nin Kazancina Ortak Olmak Istiyorsaniz Okuyun...



Nihayet beklediğimiz an gelmek üzere. Agloco Viewbar'ın kullanıma sunulacağı tarih, Agloco'nun resmi blogu olan adresinden duyuruldu.
Yapılan açıklamaya göre Viewbar en geç 16 Nisan'a kadar kullanıma sunulacak. (26mart-16nisan arası)
Eğer hala üye olmamışsanız viewbarın çıkmasını beklemeden üye olmanızı tavsiye ederiz çünkü, üye olmak için viewbarın çıkmasını bekleyen önemli miktarda kararsızlar grubu var. Ayrıca viewbarın çıkışı Agloco ismini hiç duymamış kişilerin de bu oluşumdan haberdar olmalarını sağlayacak ve üye sayılarında büyük artışlar olacak. Erken üye olanlar üye patlaması sırasında kendilerine önemli sayıda alt üye bulmuş olacaklar.
Eğer çeşitli sebeplerle hala Agloco'ya üye olmamışsanız herşeyden önce üyeliğin ücretsiz olduğunu belirtmekte fayda var, yani alacağınız herhangi bir risk yok.

Tavsiyemiz şunlar;
1-Önce hemen üye olun.
2-Ailenizden bir kişiyi de üye yapın. (Aynı bilgisayardan en fazla 2 kişinin üye olmasına izin veriliyor,Agloco'yu aynı bilgisayarda sadece 2 kişi kullanabilir)
3-Arkadaşlarınızı Agloco'dan haberdar edin.


Agloco Nedir ?

İnternette yaptığımız herşeyin başkalarına para kazandırdığını belki biliyorsunuzdur. Arama yaptığın, birşey indirdiğin, bir siteye katıldığın, reklam izlediğin, bir reklama tıkladığın, bir hikaye resim veya video yüklediğin, birşey satın aldığın hatta msn'de görüştüğün her an bir takım şirketler veya insanlar senin bu aktivitenden para kazanıyor.

Hatırlarsanız yakın zaman önce Google firması, Mozilla Firefox'u 52milyon Dolar'a, YouTube'u ise tam 1.65milyar Dolar'a satın almıştı çünkü Firefox ve YouTube'u milyonlarca insan kullanıyordu. YouTube'u bugünlere getiren biz internet kullanıcıları oldu ama YouTube, Google'a satıldığında sadece YouTube'u kuranlar zengin oldu.
Peki bunların AGLOCO ile ne ilgisi var ?

İşte bu noktada devreye AllAdvantage isimli şirket giriyor. Bu şirket 1999 yılında elde ettiği kardan üyelerine pay vereceğini açıklamış ve 18 ay içinde 10milyon üyeye ulaşıp 120milyon doları üyelerine dağıtmıştı. Aynı şirket şimdi AGLOCO ile tekrar piyasaya çıktı ve gelirlerinin %90'ını üyelerine dağıtacağını duyurdu. Şu an AGLOCO ile ilgili reklam filmleri yurtdışındaki tvlerde gösteriliyor. (Reklam filmleri için burayı tıklayıp agloco yazın) Öyle çok ilgi var ki herkes üye olup başkalarını da üye yapmak için çaba sarfediyor. Çünkü üye yaptığınız her kişi kazancınızı daha da artıracak.


Agloco Nasıl Kazandıracak

Üye olduktan sonra küçük bir viewbar indirerek bilgisayarımıza kuracağız. ( Bu viewbar henüz geliştirilme aşamasında, şirket şubat sonu yada mart ayında hazır olacağını belirtiyor). Bu viewbar başlat menüsünün yanında yer alacak ve internette geçirdiğimiz süreye göre ne kadar kazandığımızı belirleyecek. Tek yapmamız gereken internetteyken viewbarı açık tutmak ve aramalarımızı Google'da değil bu viewbar üzerinden yapmak. Bu arada siz üye sayınızı olabildiğince artırmaya çalışın. Çünkü hem Agloco şu an beta aşamasında ve bu aşamada üye olan kişilere bir takım sürprizleri olacağı duyuruldu, hemde kazancınız üye sayınızla doğru orantılı olarak artacak.
Bu da kullanacağımız Viewbar
Sistemde 4 seviyeli bir alt üyelik(referral) bulunmaktadır. Mesela 5 kişi sizin referans numaranız üzerinden üye oldu. Bu kişilerde 5 üye kazandırdı ve 4 seviye bu şekilde tamamlanırsa AGLOCO'nun hesap makinesine göre aylık kazancınız 4886.5 birim olur. 1 Birim= 0,2 dolar da olabilir 2 dolarda olabilir. Bu AGLOCO’ nun piyasada bulacağı hisse değeri üzerinden hesaplanacaktır.
Agloco ile Nasıl Para Kazanabilirsiniz ?
1.Üyeler Viewbar'ı çalıştırarak Agloco'nun gelirlerine ortak olurlar.
2.Üyeler Viewbar'ı kullandıkları orana göre Agloco hisselerine sahip olabilirler.
3.Bir üye Agloco'ya ne kadar çok üye kazandırırsa o kadar çok kazanır. Çünkü Agloco, üyelerin sahip olduğu bir oluşumdur. Bu da gösteriyor ki ne kadar çabuk üye olursanız o kadar çok kazanma şansınız artar çünkü bu sürede daha fazla üye bulabilirsiniz.
4.Viewbar'da reklamı yapılan ürünlerden üyeler de komisyon alacaklardır.

AGLOCO üyeleri olarak iki şekilde kazanacağız. Hisse ve nakit şeklinde.
HİSSE
AGLOCO ya kazandırdığımız her üyenin yaklaşık değerinin 30$ olacağı öngörülüyor.
Eğer 10 üye kazandırmışsanız, 10x30$=300$ dolarlık AGLOCO hissesi
Eğer 100 üye kazandırmışsanız, 100x30$=3000$ dolarlık AGLOCO hissesi
Eğer 1000 üye kazandırmışsanız, 1000x30$=30000$ dolarlık AGLOCO hissesi
NAKİT
Her üyenin aylık toolbardan 5-15$ kazanacağı tahmin ediliyor.
Üyelerinizin toolbardan kazancının da %25 ini kazanacaksınız.
Her üyenin 10 dolar kazandığını varsayar isek;
Eğer 10 üyeniz var ise, 10$+%25(10x10$)=35$/ay
Eğer 100 üyeniz var ise, 10$+%25(100x10$)=260$/ay
Eğer 1000 üyeniz var ise, 10$+%25(1000x10$)=2510$/ay

Bu hesaplar AGLOCO'nun 2 yılda 2 milyon aktif üyeye ulaşması öngörülerek yapılmıştır.
AGLOCO nun hedefi ise Temmuz 2007 ye kadar 10 milyon üyedir. 80/20 kuralına göre de bu üyelerin ancak 2 milyonu aktif olacaktır.

Sonuçlar
1.Hiç referral'e(alt üyeye) sahip olmayan üyeler üyelik için ortalama 150$ kazanacaklar.
2.Ayrıca aylık viewbarı çalıştırmalarından kazançları olacak.
3.Kazandırdıkları her referral üye başına ortalama 30$ kazanacaklar. Ayrıca bu üyelerin viewbarı kullanmalarından kazanacaklar.
4.Yine analiz göstermektedir ki her üye aylık viewbardan 5-15$ kazanacaktır. Ne kadar referral üye o kadar çok kazanç.


Nasıl Üye Olabilirim ?
Agloco'ya üyelik ücretsizdir ve üyeliğinizin hiç bir aşamasında sizden ücret istenmez.
Üye olmaya karar verdiyseniz aşağıdaki bannerı tıkladıktan sonra karşınıza gelecek olan üyelik formunu resimlerde gösterildiği şekilde doldurmanız yeterli.


Üye olmak için Tıklayın....




Click Here To Join'i tıkladığınızda mail adresinize aktivasyon kodunuz gönderilecek

Mail adresinize girip onay mailini açın. (Hotmail kullanıyorsanız önemsiz e-posta kısmına gitmiş olabilir)

Orada http ile başlayan bir link ve hemen altında (Your Password yazan kısım) sizin şifreniz var bu şifreyi ilk kullanımda değiştirmenizi isteyecek.

Http ile başlayan ilk linkte belirtilen adrese gidin ve açılan sayfada e-mailinizi ve size gönderilen şifreyi girip sign in kısmını tıklayın işte bu kadar.

Açılan sayfada;

I’m Ready Refer People'ı tıklarsanız size ait referans linkinizi görebilirsiniz. Bu linki unutmamak için kaydedin, çünkü başkalarını üye yaparken bu linki üye olmak isteyene vereceksiniz. (Benim referans linkim siz de birini üye yaparken kendi ref.linkinizi kullanacaksınız)

Ayrıca yaptıgınız ve üyelerinizin yaptıgı üye sayısını görmek için adresine member id ve şifrenizle giriş yapmanız yeterli.


Üye Sayınızı Öğrenebilirsiniz
adresine girin ve sağ üst köşedeki Member Signin'i tıklayın Açılan sayfaya e-mailinizi veya referans linkinizin sonunda bulunan ref.numaranızı girin. Şifrenizi de girip Signin'e tıklayın. Karşınıza böyle bir ekran gelecek. (Resmi büyütmek için üstüne tıklayın)



Agloco'dan Haberler

* Viewbar'ın ilk sürümünün 2 ile 6 hafta içerisinde hazır olacağı duyuruldu.Bu sürede sunucu planlamalarının yapılacağı, reklamlar için anlaşmalar imzalanacağı ve değişik işletim sistemleri için Viewbar tasarlanacağı da açıklandı.Viewbar çıkmadan AGLOCO'ya üye kazandırmaya başlamak bizim yararımıza olacak.

* Agloco kendine koyduğu hedefi 1 Temmuz 2007'ye kadar 10.000.000 (on milyon) üye olarak açıkladı. Bu, 7 aydan kısa bir süre demek. Geçmişte AllAdvantage'ın 10.000.000 üyeye 18 ayda eriştiği biliniyor. Bu da AGLOCO'nun ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor. Ama bu hedefe ulaşması halinde, mevcut internet koşulları içerisinde, şirketin değerinin 250 Milyon dolar ila 400 Milyon dolar arasında olacağı tahmin ediliyor.

* Agloco, network'unuzdeki her 5 kişinin (direct veya extended) gelirinizi 2 katına çıkaracağını duyurdu.

* Hotmail : Hotmail kullanıcıları maillerimizi junk mail (önemsiz posta) olarak almaktadır. Bu konuyu çözmek için Hotmail ile görüşmeye devam edeceğiz.
Üyelik sayfamızda bunu belirttik ama herkes buna dikkat etmiyor.
Eğer Hotmail kullanıcısı iseniz gönderilen onay maili önemsiz postalar kısmına gitmiş olabilir.

Ödemeler Ne Şekilde Olacak ?
AGLOCO, ödemeleri çek, Paypal ve büyük ihtimalle bankanıza havale yolu ile yapacak. Ödemeler viewbar kullanıma sunulup üyler tarafından indirildikten sonra yapılacak. Paypal'ın yanısıra benzeri alternatiflerin de kullanılabileceği(E-Gold,Neteller vb.) ayrıca kredi kartlarına da ödeme yapılacağı belirtildi


Önemli İki Soruya Cevap
Agloco konusunda çok sık sorulan iki soru var.
1- Karşılıksız olarak bir şirketin bize para kazandırması pek inandırıcı gelmiyor.
2- Üye oldum ama ailemi de aynı bilgisayarımdan üye yapabilirmiyim ?

Cevaplar
1- Evet hiçbir şirket, karşılığı olmadan size para vermez. Ama biz bu parayı karşılıksız olarak değil Agloco viewbarı kullanırsak kazanacağız. Bir konuyu araştırırken arama motoru olarak Google yada Yahoo'yu değil Agloco'yu kullanacağız. Ayrıca viewbar üzerinde gezdiğimiz sitelerin içeriği ile ilgili ufak reklam bannerları çıkacak ki zaten bunu diğer arama motorları da yapıyor bizde hiç karşılık beklemeden bu reklamları seyrediyoruz.

Sonuç olarak nasıl Google kullanarak onu zengin ettiysek şimdide Agloco kullanarak hem Agloco'ya hemde kendimize para kazandıracağız.

2- Agloco'dan yapılan açıklamaya göre aynı bilgisayar üzerinden şimdilik iki kişi üye olabilir. Siz üyeyseniz kardeşinizi veya annenizi de üye yaparsınız. Ayda 5 saat viewbar kullanabileceğinizden sizin 5 saatlik kotanız dolduğunda kardeşinizin hesabıyla Agloco kullanmaya devam edersiniz, böylece hem kendi hemde kardeşinizin hesabından para kazanmış olursunuz.

Hatta bundan sonra kardeşinizin referansıyla üye bulmaya çalışırsanız, bulduğunuz üyeler kardeşinizin direkt üyeleri sizin de alt üyeleriniz olmuş olur. Böylece ikinizinde kazancı artmış


ÜYELİK İÇİN TIKLAMANIZ YETERLİ




Nihayet beklediğimiz an gelmek üzere. Agloco Viewbar'ın kullanıma sunulacağı tarih, Agloco'nun resmi blogu olan adresinden duyuruldu.
Yapılan açıklamaya göre Viewbar en geç 16 Nisan'a kadar kullanıma sunulacak. (26mart-16nisan arası)
Eğer hala üye olmamışsanız viewbarın çıkmasını beklemeden üye olmanızı tavsiye ederiz çünkü, üye olmak için viewbarın çıkmasını bekleyen önemli miktarda kararsızlar grubu var. Ayrıca viewbarın çıkışı Agloco ismini hiç duymamış kişilerin de bu oluşumdan haberdar olmalarını sağlayacak ve üye sayılarında büyük artışlar olacak. Erken üye olanlar üye patlaması sırasında kendilerine önemli sayıda alt üye bulmuş olacaklar.
Eğer çeşitli sebeplerle hala Agloco'ya üye olmamışsanız herşeyden önce üyeliğin ücretsiz olduğunu belirtmekte fayda var, yani alacağınız herhangi bir risk yok.

Tavsiyemiz şunlar;
1-Önce hemen üye olun.
2-Ailenizden bir kişiyi de üye yapın. (Aynı bilgisayardan en fazla 2 kişinin üye olmasına izin veriliyor,Agloco'yu aynı bilgisayarda sadece 2 kişi kullanabilir)
3-Arkadaşlarınızı Agloco'dan haberdar edin.


Agloco Nedir ?

İnternette yaptığımız herşeyin başkalarına para kazandırdığını belki biliyorsunuzdur. Arama yaptığın, birşey indirdiğin, bir siteye katıldığın, reklam izlediğin, bir reklama tıkladığın, bir hikaye resim veya video yüklediğin, birşey satın aldığın hatta msn'de görüştüğün her an bir takım şirketler veya insanlar senin bu aktivitenden para kazanıyor.

Hatırlarsanız yakın zaman önce Google firması, Mozilla Firefox'u 52milyon Dolar'a, YouTube'u ise tam 1.65milyar Dolar'a satın almıştı çünkü Firefox ve YouTube'u milyonlarca insan kullanıyordu. YouTube'u bugünlere getiren biz internet kullanıcıları oldu ama YouTube, Google'a satıldığında sadece YouTube'u kuranlar zengin oldu.
Peki bunların AGLOCO ile ne ilgisi var ?

İşte bu noktada devreye AllAdvantage isimli şirket giriyor. Bu şirket 1999 yılında elde ettiği kardan üyelerine pay vereceğini açıklamış ve 18 ay içinde 10milyon üyeye ulaşıp 120milyon doları üyelerine dağıtmıştı. Aynı şirket şimdi AGLOCO ile tekrar piyasaya çıktı ve gelirlerinin %90'ını üyelerine dağıtacağını duyurdu. Şu an AGLOCO ile ilgili reklam filmleri yurtdışındaki tvlerde gösteriliyor. (Reklam filmleri için burayı tıklayıp agloco yazın) Öyle çok ilgi var ki herkes üye olup başkalarını da üye yapmak için çaba sarfediyor. Çünkü üye yaptığınız her kişi kazancınızı daha da artıracak.


Agloco Nasıl Kazandıracak

Üye olduktan sonra küçük bir viewbar indirerek bilgisayarımıza kuracağız. ( Bu viewbar henüz geliştirilme aşamasında, şirket şubat sonu yada mart ayında hazır olacağını belirtiyor). Bu viewbar başlat menüsünün yanında yer alacak ve internette geçirdiğimiz süreye göre ne kadar kazandığımızı belirleyecek. Tek yapmamız gereken internetteyken viewbarı açık tutmak ve aramalarımızı Google'da değil bu viewbar üzerinden yapmak. Bu arada siz üye sayınızı olabildiğince artırmaya çalışın. Çünkü hem Agloco şu an beta aşamasında ve bu aşamada üye olan kişilere bir takım sürprizleri olacağı duyuruldu, hemde kazancınız üye sayınızla doğru orantılı olarak artacak.
Bu da kullanacağımız Viewbar
Sistemde 4 seviyeli bir alt üyelik(referral) bulunmaktadır. Mesela 5 kişi sizin referans numaranız üzerinden üye oldu. Bu kişilerde 5 üye kazandırdı ve 4 seviye bu şekilde tamamlanırsa AGLOCO'nun hesap makinesine göre aylık kazancınız 4886.5 birim olur. 1 Birim= 0,2 dolar da olabilir 2 dolarda olabilir. Bu AGLOCO’ nun piyasada bulacağı hisse değeri üzerinden hesaplanacaktır.
Agloco ile Nasıl Para Kazanabilirsiniz ?
1.Üyeler Viewbar'ı çalıştırarak Agloco'nun gelirlerine ortak olurlar.
2.Üyeler Viewbar'ı kullandıkları orana göre Agloco hisselerine sahip olabilirler.
3.Bir üye Agloco'ya ne kadar çok üye kazandırırsa o kadar çok kazanır. Çünkü Agloco, üyelerin sahip olduğu bir oluşumdur. Bu da gösteriyor ki ne kadar çabuk üye olursanız o kadar çok kazanma şansınız artar çünkü bu sürede daha fazla üye bulabilirsiniz.
4.Viewbar'da reklamı yapılan ürünlerden üyeler de komisyon alacaklardır.

AGLOCO üyeleri olarak iki şekilde kazanacağız. Hisse ve nakit şeklinde.
HİSSE
AGLOCO ya kazandırdığımız her üyenin yaklaşık değerinin 30$ olacağı öngörülüyor.
Eğer 10 üye kazandırmışsanız, 10x30$=300$ dolarlık AGLOCO hissesi
Eğer 100 üye kazandırmışsanız, 100x30$=3000$ dolarlık AGLOCO hissesi
Eğer 1000 üye kazandırmışsanız, 1000x30$=30000$ dolarlık AGLOCO hissesi
NAKİT
Her üyenin aylık toolbardan 5-15$ kazanacağı tahmin ediliyor.
Üyelerinizin toolbardan kazancının da %25 ini kazanacaksınız.
Her üyenin 10 dolar kazandığını varsayar isek;
Eğer 10 üyeniz var ise, 10$+%25(10x10$)=35$/ay
Eğer 100 üyeniz var ise, 10$+%25(100x10$)=260$/ay
Eğer 1000 üyeniz var ise, 10$+%25(1000x10$)=2510$/ay

Bu hesaplar AGLOCO'nun 2 yılda 2 milyon aktif üyeye ulaşması öngörülerek yapılmıştır.
AGLOCO nun hedefi ise Temmuz 2007 ye kadar 10 milyon üyedir. 80/20 kuralına göre de bu üyelerin ancak 2 milyonu aktif olacaktır.

Sonuçlar
1.Hiç referral'e(alt üyeye) sahip olmayan üyeler üyelik için ortalama 150$ kazanacaklar.
2.Ayrıca aylık viewbarı çalıştırmalarından kazançları olacak.
3.Kazandırdıkları her referral üye başına ortalama 30$ kazanacaklar. Ayrıca bu üyelerin viewbarı kullanmalarından kazanacaklar.
4.Yine analiz göstermektedir ki her üye aylık viewbardan 5-15$ kazanacaktır. Ne kadar referral üye o kadar çok kazanç.


Nasıl Üye Olabilirim ?
Agloco'ya üyelik ücretsizdir ve üyeliğinizin hiç bir aşamasında sizden ücret istenmez.
Üye olmaya karar verdiyseniz aşağıdaki bannerı tıkladıktan sonra karşınıza gelecek olan üyelik formunu resimlerde gösterildiği şekilde doldurmanız yeterli.


Üye olmak için Tıklayın....




Click Here To Join'i tıkladığınızda mail adresinize aktivasyon kodunuz gönderilecek

Mail adresinize girip onay mailini açın. (Hotmail kullanıyorsanız önemsiz e-posta kısmına gitmiş olabilir)

Orada http ile başlayan bir link ve hemen altında (Your Password yazan kısım) sizin şifreniz var bu şifreyi ilk kullanımda değiştirmenizi isteyecek.

Http ile başlayan ilk linkte belirtilen adrese gidin ve açılan sayfada e-mailinizi ve size gönderilen şifreyi girip sign in kısmını tıklayın işte bu kadar.

Açılan sayfada;

I’m Ready Refer People'ı tıklarsanız size ait referans linkinizi görebilirsiniz. Bu linki unutmamak için kaydedin, çünkü başkalarını üye yaparken bu linki üye olmak isteyene vereceksiniz. (Benim referans linkim siz de birini üye yaparken kendi ref.linkinizi kullanacaksınız)

Ayrıca yaptıgınız ve üyelerinizin yaptıgı üye sayısını görmek için adresine member id ve şifrenizle giriş yapmanız yeterli.


Üye Sayınızı Öğrenebilirsiniz
adresine girin ve sağ üst köşedeki Member Signin'i tıklayın Açılan sayfaya e-mailinizi veya referans linkinizin sonunda bulunan ref.numaranızı girin. Şifrenizi de girip Signin'e tıklayın. Karşınıza böyle bir ekran gelecek. (Resmi büyütmek için üstüne tıklayın)



Agloco'dan Haberler

* Viewbar'ın ilk sürümünün 2 ile 6 hafta içerisinde hazır olacağı duyuruldu.Bu sürede sunucu planlamalarının yapılacağı, reklamlar için anlaşmalar imzalanacağı ve değişik işletim sistemleri için Viewbar tasarlanacağı da açıklandı.Viewbar çıkmadan AGLOCO'ya üye kazandırmaya başlamak bizim yararımıza olacak.

* Agloco kendine koyduğu hedefi 1 Temmuz 2007'ye kadar 10.000.000 (on milyon) üye olarak açıkladı. Bu, 7 aydan kısa bir süre demek. Geçmişte AllAdvantage'ın 10.000.000 üyeye 18 ayda eriştiği biliniyor. Bu da AGLOCO'nun ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor. Ama bu hedefe ulaşması halinde, mevcut internet koşulları içerisinde, şirketin değerinin 250 Milyon dolar ila 400 Milyon dolar arasında olacağı tahmin ediliyor.

* Agloco, network'unuzdeki her 5 kişinin (direct veya extended) gelirinizi 2 katına çıkaracağını duyurdu.

* Hotmail : Hotmail kullanıcıları maillerimizi junk mail (önemsiz posta) olarak almaktadır. Bu konuyu çözmek için Hotmail ile görüşmeye devam edeceğiz.
Üyelik sayfamızda bunu belirttik ama herkes buna dikkat etmiyor.
Eğer Hotmail kullanıcısı iseniz gönderilen onay maili önemsiz postalar kısmına gitmiş olabilir.

Ödemeler Ne Şekilde Olacak ?
AGLOCO, ödemeleri çek, Paypal ve büyük ihtimalle bankanıza havale yolu ile yapacak. Ödemeler viewbar kullanıma sunulup üyler tarafından indirildikten sonra yapılacak. Paypal'ın yanısıra benzeri alternatiflerin de kullanılabileceği(E-Gold,Neteller vb.) ayrıca kredi kartlarına da ödeme yapılacağı belirtildi


Önemli İki Soruya Cevap
Agloco konusunda çok sık sorulan iki soru var.
1- Karşılıksız olarak bir şirketin bize para kazandırması pek inandırıcı gelmiyor.
2- Üye oldum ama ailemi de aynı bilgisayarımdan üye yapabilirmiyim ?

Cevaplar
1- Evet hiçbir şirket, karşılığı olmadan size para vermez. Ama biz bu parayı karşılıksız olarak değil Agloco viewbarı kullanırsak kazanacağız. Bir konuyu araştırırken arama motoru olarak Google yada Yahoo'yu değil Agloco'yu kullanacağız. Ayrıca viewbar üzerinde gezdiğimiz sitelerin içeriği ile ilgili ufak reklam bannerları çıkacak ki zaten bunu diğer arama motorları da yapıyor bizde hiç karşılık beklemeden bu reklamları seyrediyoruz.

Sonuç olarak nasıl Google kullanarak onu zengin ettiysek şimdide Agloco kullanarak hem Agloco'ya hemde kendimize para kazandıracağız.

2- Agloco'dan yapılan açıklamaya göre aynı bilgisayar üzerinden şimdilik iki kişi üye olabilir. Siz üyeyseniz kardeşinizi veya annenizi de üye yaparsınız. Ayda 5 saat viewbar kullanabileceğinizden sizin 5 saatlik kotanız dolduğunda kardeşinizin hesabıyla Agloco kullanmaya devam edersiniz, böylece hem kendi hemde kardeşinizin hesabından para kazanmış olursunuz.

Hatta bundan sonra kardeşinizin referansıyla üye bulmaya çalışırsanız, bulduğunuz üyeler kardeşinizin direkt üyeleri sizin de alt üyeleriniz olmuş olur. Böylece ikinizinde kazancı artmış


ÜYELİK İÇİN TIKLAMANIZ YETERLİ

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt