Tavsiye Google Nexus / Note 2

Sponsorlu Bağlantılar

Kontrol

Kontrol

Üye
    Konu Sahibi
Google Nexus / Note 2
Arkadaslar garantili ama belgesi olmayan nexus=550tl kutusu
Garantisiz kacak note 2 = 900 tl

Nexus un belgesi olmasi onemli degil zaten oylesine belirttim benim icon garanti onemli degil.
note 2 alacak durumda degilim suan nexus bugunun sartlarinda alinacak bir telefon mu yani 1-2 sene sonra isimi hala gorur mu yoksa bekleyip daha uygun bir note 2 mi bulayim ? oda sans isi artik denk gelirse note anca oyle alinir yani 2.eli bulmak zor.

yardimci olursaniz sevinirim..

Ali58_58

Ali58_58

Üye
kardeş s3 al o zaman cm romlarıyla gayet iyi olur ama biraz pazarlık yapıp note 2 alsan çok daha iyi olur nexux alma seneye para biriktir ama yinede alma benden tavsiye

Kontrol

Kontrol

Üye
    Konu Sahibi
Hic nexus kullanan yok cevremde o yuzden nasildir pek bilemiyorum.
donanimi ne kadar idare eder bilemem ama sanki uzun soluklu degil gibime geliyor.
note 2 de cok guzel ama fiyati en fazla 850 e iner yani ace 2 ile takasta ustune 600 e yakin ister o yuzden gucume gidiyor :)

tapatalk

tapatalk

Üye
nexus= androidin ayfonu

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
The Shadow

The Shadow

Üye
Hic nexus kullanan yok cevremde o yuzden nasildir pek bilemiyorum.
donanimi ne kadar idare eder bilemem ama sanki uzun soluklu degil gibime geliyor.
note 2 de cok guzel ama fiyati en fazla 850 e iner yani ace 2 ile takasta ustune 600 e yakin ister o yuzden gucume gidiyor :)
2.el s3 bulabilirsen senin için iyi olur :oke: ama 600 e yakın para + ace 2 note 2 için az bile :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen kıy paraya bence note 2 için değer zaten birde 4.4 kitkat alırsa epey kullanırsın artık :D